Sunday, February 20, 2011

~ follower 400th...=) ~

assalamualaikum u ol...

hari ini agak gembira juga la..
sebab follower dah capai 400 orang..
bagi blogger baru macam saya ni memang antara pencapaian yang best..
bukan senang orang nak follow blog kita..
apa2 pun kene sabar..
ni nak bagi award pada follower saya yang ke 400..
design biase2 je..
tapi penuh makna bagi saya..




award ni saya nak berikan pada :

n0rsyAhIdA m0hAmAd



dalam bulatan kuning tu la follower sy yang ke 400..=)


beliau seorang student di UIA gombak..
berasal dari terengganu..
blog cik syahida ni best..banyak ilmu yang kite boleh dapat dari sini..
tak kira la ilmu duniawi atau ukhrawi..
tak caya korang boleh klik kat nama dia tu..
macam2 ada..=)
jom terjah blog cik syahida ni...


3 comments:

n0rsyAhIdA m0hAmAd said...

salam..

wah,tibe-tibe rasa bertuah.duk skodeng-skodeng tadi, dapat something yg sangat berharga!

tq!!

Myung Dae said...

TAHNIAH !! Dapat juga ye akhirnya 400 follower .

Jom Baca ni
http://myungdae92.blogspot.com/2011/02/cat-rumah-memang-memenatkan.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wahhh!!~~ tahniahhh!! majulah lagi berblogging yerpp!!


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...