Thursday, February 10, 2011

~ Macam Mana nak putihkan kulit ye..perlukan tips...=) ~

salam u ol..

selalu orang minta tips hilangkan jerawat dimuka..
yang saya ni pula nak minta tips macam mana nak putihkan muka..huhu..
biarla lain dari yang lain sikit..
nak kata obses nak muka putih tu tak la..cuma nak kembali pada yang asal..


huhu..saja gatal nak minta petua..mana tau korang ada petua yang penah diamalkan
sampai muka jadi putih melepak..huhu..
mana tahu ada petua tradisional turun temurun dari nenek moyang ke?
haaaaa....best tu..nak juga..
boleh la kongsi2 dengan saya..
leh juga kongsi pada pembaca yang lain...
ada juga manfaatnya kan..huhu..=p
jom sama2 kongsi macam mana nak putihkan muka ni..
huhuhu...


9 comments:

akiN aMar said...

hee selalu nya..
try la guna krim muka safi yg colour hijau tu..
xpown krim muka temulawak..^^

Nour Akmal said...

akiN aMar:

nak tnye pndapat..
nak try mana yang ok..
temulawak tu time zaman2 sek dlu mmg dah pernah guna..=)
thanks ek bg suggestion tu..

Azmil aka Jamel said...

I'm a man..so, tips tu tade la sangat nak amik tau...hahahaha...

just nak gitau..suke datang sini sbb ada hamster..leh main hamster...keh keh keh

Nour Akmal said...

Azmil aka Jamel:

selalu2 la jenguk cni ye..bg mkn hamster saya..huhu...=)
thanks...

gdiamy1 said...

cuba pki clorox mesti putih gebu....hehehe..xder la sajer je gurau...

AYAI said...

saya nak putihkan muka jugak!! :D

Anif Abdullah ® said...

sekadar nak share..hmm
akak saya dulu pakai Safi biru tu,dari kulit gelap terus putih cam fazura..tryla!! *serius

Anonymous said...

I'm now not sure the place you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or working out more. Thank you for excellent info I was in search of this info for my mission.

My website; rocket spanish software

Anonymous said...

I'm not certain where you are getting your info, but great topic. I needs to spend a while learning much more or working out more. Thank you for excellent information I was in search of this info for my mission.

my web-site - Kredytopedia.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini