Wednesday, February 2, 2011

~ Mengadap laptop VS Mengadap buku.. ~

salam u ol...

pagi ni tiba2 pula nak buat entry baru..
sebab terlintas isu baru dalam fikiran ni..
isu buku dan laptop (internet)


kalau korang nak tahu, saya ni memang kaki internet la..
sekali gus kaki laptop juga..
sebab boleh menghabiskan masa yang lama depan laptop..
yang jadi masalahnya, kurang dah mengadap buku..
asyik mengadap laptop je..
aduiii..pening2..
bila nak jadi ulat buku ni..huhu...=)

dengan laptop memang saya kalah..huhu..
sebagai student, sepatutnya kena la pandai uruskan masa kan..
berinternet dan juga menelaah buku ni..
lagi2 assignment tengah banyak..
tengah usaha untuk lebihkan masa menelaah buku dan
menyiapkan assignment yg banyak ni..
apa2 pun..blog tetap di hatiku..
akan selalu update..
harap2 saya pandai untuk membahagikan masa..
nak buat macam mana kan dah jatuh cinta...=)
jatuh cinta pandangan pertama..
jatuh cinta pada dunia blog..=)


p/s: berblog tu berblog juga..jangan lupa pd buku..kalau blog tak bersarang, jangan buku kita pula yang bersarang ye..huhuhu...=)



5 comments:

loving_you said...

saya pun...selalu kalah ngan internet...
*blur....
tk reti nak bagi2 mase...lagi terukkan..:)

Nour Akmal said...

loving_you:

sama la kite..biasa la tu..
tgh cube tuk manage..=)

red said...

Bace buku dulu... lps tu ade mase lebih, baru bukak tenet.... nyesal dahulu pendapatan... nyesal kemudian, tiada gunanya

Nour Akmal said...

red:

betul jgk tu..
tgh usaha ni..huhuhu

Izzat said...

menggunakan internet pun boleh baca buku.
PDF File buku sekarang ini boleh didownload merata-rata mehh. malah sekarang ini semua orang pun ada 'buku' yang PASTI dibaca hari-hari iaitu MukaBuku aka FaceBook. lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...