Thursday, February 24, 2011

~ perubahan selepas jadi seorang blogger ..~

assalamualaikum u ol..

kalau kita buat sesuatu yang baru..
yang kite tak pernah buat lagi..
mesti ada perubahan yang berlaku..betul tak?
sama la juga dengan saya..bila menceburkan diri dalam dunia blog ni..
macam2 perubahan yang ada..
sampai kadang2 saya pun tak percaya yang saya boleh berubah..
kawan2 pun cakap macam tu juga..
saya terima je apa2 pun yang diaorang cakap..
saya ambil positif..
sebab kawan2 saya semua bagi sokongan..

yang pertama sekali perubahan yang ketara adalah
masa saya menghadap laptop ni..
memang banyak habiskan masa depan laptop ni..
sampai kawan2 saya pun ada yang terasa hati..
sebab saya jarang dah layan diaorang..huhu..
tapi saya try la explain..
takut ada yang salah paham..
dulu saya on laptop cuma buka FB dan main game je..
tapi sekarang saya dah ada blog..lagi best..huhu..
so memang banyak masa saya depan laptop ni..

lagi satu perubahan saya banyak tahu tentang isu semasa..
banyak membaca..cepat tau kalau ada apa2 isu..
yang tu sangat best..saya banyak baca blog2 rakan2 yang lain..
so macam2 yang saya baca..

makan blog..tak ada makan nasi..
huhu...yang ni memang parah la..
sebab kadang2 tak rasa lapar pun bila dah menghadap laptop..
rasa kenyang je..huhu
waaahhh..dahsyat kan..

dah ada blog ni ada je idea nak share..
idea tu datang dengan sendiri..huhu..
ada je benda saya nak cerita..
kawan saya cakap " dah tak ada ke benda lain nak cakap,selain blog..?
tapi saya tak la obses sangat dengan blog ni..
cuma tak boleh hidup je tanpa blog..huhuhu...(poyo je)

sekarang apa2 pun akan dahulukan blog dulu..
update dulu..buat apa2 yang patut kat blog..
lepas tu kalau rajin baru buka buku,study la konon..huhu..
blogging dah jadi hobi baru sekarang..
yang lain tolak tepi..

perubahan yang lain saya dah kurang bercerita kat FB..tapi di blog..
status saya di FB banyak pasal blog saya je..huhu..
lain dari dulu..dulu selalu update status FB..
tapi sekarang selalu update blog pula..huhu...=)

dalam hidup kena ada perubahan..huhu..
so tak la bosan kan...betul tak??? =)



7 comments:

Azuan said...

banyak betul yang berubah nie hehe..

fiDooo said...

yang penting kena seimbangkan mase yerk. happy blogging!

Fashionista said...

hye...lawat n follow...read ur entry from abg ben...aku blogger aktif!!

Nour Akmal said...

Azuan :

huhu..mmg banyak pun..huhu...=)
thanks komen..

Nour Akmal said...

fiDooo:

yup..mmg kne pndai manage masa..klu tak mmg abis la..=)

Nour Akmal said...

Fashionista :

thanks...=)

Epola said...

waa kite same laa! ^^

EPOLA, jum singgah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...