Thursday, February 24, 2011

~ ChurpChurp punya pasal...=) ~

assalamualaikum...=)

penat tapi puas..huhu..
sebab ape?semuanya kerana Churp2 punya pasal..
huhuhu...
nasib baik kelas pukul 2..
sempat la buat churp2 ni..
huhuhu...=)

memang jenuh buat tadi..asyik salah je..
ntah bape kali saya edit benda2 ni..
tiap kali salah buat..tiap kali tu juga asyik gelak depan laptop..
bukan apa..sebab malu dengan blogger yang ajar saya ni..
tak jemu2 dia ajar saya macam mana nak buat churp2 ni..
akhirnya berjaya juga saya letak di side bar..comel tak?
korang rajin2 la klik ye kalau singgah cni..
kalau rajin klik 6-6 gambar comel2 tu ye..huhu..

thanks kepada Mizz Farah
dia la ajar saya macam mana nak buat churp2 ni..huhu...




5 comments:

Myung Dae said...

COMEL si Churp2 tu . HAHAHA =)

Nour Akmal said...

huhu..memang comel pun..=)

Mizz Farah said...

hahaha...siap wat entry..hehe
thanks amal ;)

farah klik :)

cik blink blink said...

sya dah buat...tapi tak boleh login plak...sedih...

Nour Akmal said...

mungkin ada masalah username kot..tak pun salah time letak link kat blog ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...