Friday, February 4, 2011

~ Aktiviti malam yang sangat best... ~

salam u ol...

petang tadi tetiba je terfikir nak buat something untuk malam ni..
so dengan teruja nya saya pergi pekan dengan adik2 yang lain..
beli barang2 keperluan untuk aktiviti malam ni..


so g la pasaraya kul 6.30 ptg tadi..
ambil bakul dan terus cari barang dengan pantas..huhu..
ambil la sosej, sotong, udang, sos lada hitam dan sos cili thai dan juga arang..
haaa...korang mesti tau kan apa aktiviti saya untuk malam ni..
dah bagi hint dah tu..


secara tiba2 kami adik beradik plan nak buat BBQ..
tapi lokasi bukan di tepi pantai tau..
tak ada pun angin2 pantai n bunyi ombak..
saya buat BBQ tepi rumah je..huhu...
tapi tetap best juga..


jom lihat gambar yang sempat saya curi2 ambil tadi..



first round..sosej lada hitam..huhu...=)



udang lada hitam bakar...=)
sungguh sedap..


sedang ber "BBQ" ...
tak sabar nak makan dah time ni..



sotong bakar..first time cuba ni..
sedap tu....=)


bau yang menyelerakan dah menusuk hidung..
tak sabar nak kenduri kan semua ni..huhuhu..


tu je la gambarnya..nanti banyak2 terliur pula korang tengok..huhu...=p
apa2 pun dah kenyang..hati pun senang...=)




4 comments:

Encik Blogger said...

nak jugak..

CTE said...

wahhhhh....sedapnya....nak buat jugaklah mlm nie...bakar jagung sekali...

Nour Akmal said...

encik blogger:

jom..mlm ni buat lg..huhu...=)

Nour Akmal said...

cte:

mlm ni pun nk buat jgg bakar pulak...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...