Thursday, February 17, 2011

~ Jawab Exam guna KBKK je...~

salam u ol...

baru lepas keluar dewan exam..
exam Business Communication..
soalan nak kata susah tu memang agak susah juga la..
tapi nak buat macam mana kan..tahu atau tak kena juga la jawab kan..

alkisahnya,saya jawab exam tadi guna KBKK je..huhu..
tau tak KBKK tu ape?
pada yang tak tau..meh saya beritahu,
KBKK tu adalah Kemahiran Berfikir Kreatif dan Kritis..
haaa...bunyi macam terer je kan jawab exam tadi..
tu bukan terer namanya tau..
tapi main redah je tu..huhu..
ikut jawapan sendiri..
aduiii..tension juga ni..
tak tau jawapan kena la fikir guna KBKK pula..
tu pilihan terakhir tu...=)
huhu..=p

apa2 pun paper yang kedua dah lepas..
ada lagi 3 paper yang menanti..
tu tunggu bulan 3 pula..huhu..

*korang jangan ikut style saya jawab exam tau..
memang haru biru nanti..
kesimpulannya..study la betul2 ye...=)




2 comments:

SyedGraphiX said...

stdy last minit la best. haha

Nour Akmal said...

SyedGraphiX:

best ke?mmg selalu buat mcm ni..
tp mcm tak ok je..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...