Saturday, February 26, 2011

~ tidur bertemankan laptop, berbantalkan blog ~

assalamulaikum u ol...

ganas kan saya ni..
beleh pula tidur bertemankan laptop, berbantalkan blog..
parah ni..huhu...tapi korang jangan salah paham..
saya bukan tidur dengan laptop pula..huhu..
saja je buat perumpamaan macam ni..
huhuhu...=)




best ke tidur bertemankan laptop macam ni...?
macam nak try je..huhuhu...=)




yang ni lagi canggih..siap ade bantal khas lagi
kalau nak tidur bertemankan laptop..
syoknyaaa....baru la boleh berblog 24 jam..huhu




yang ni mungkin penat sangat melayan blog kot..
sampai tidur atas laptop..
mata dah tak tahan la tu...




tengok la tu..
wahhhh...samapai macam tu sekali..
pakej ni..
senang kalau terjaga dari tidur, dapat idea terus leh update blog..
kan mudah..huhu...


*gambar dari pakcik Google...=)

6 comments:

Myung Dae said...

HAHAHA . TERBAIK !!! Pernah sekali je tertidor dengan laptop . HUHU =P

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/eklusif-dari-eropah-piala-liga-juara.html

Syafiq Kadiran said...

hari2 aku wat mende ni...bgn tido tros capai mouse bukak FB

Nour Akmal said...

Myung Dae:

penah jgk la ni ek...huhu...=)

Nour Akmal said...

TAYAR PANCIT:

thanks..nnt sy singgah blog awk pula ye..=)

Nour Akmal said...

Syafiq Kadiran:

huhu..biase la tu kan..
klu boleh tak nak lepas dr tgn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...