Monday, February 14, 2011

~ Lame tak update blog.. ~

salam u ol...

sibuk sangat ke sampai tak sempat nak update blog..?
sebenarnya semalam sibuk bercuti..
hari ni pula ade exam..
study pula last minit..
agak melampau juga la..
study pun sambil memancing ikan malam tadi..huhuhu..
itu la padahnya..
lain kali beringat sebelum terkena..
(ingatan untuk diri sendiri..)
huhu...


so malam ni baru la rasa lega dan senang hati nak update blog..
rindu punya pasal..
disebabkan hati tengah senang..teringin pulak nak gatal tangan tukar header baru..
tapi tak ada idea la..
saje nak tukar yang sekarang ni..
huhu..
lagipun tengah rajin kot..
apa2 pun nak cari ilham dulu..
yang simple2 je la saya tau nak buat..
biase la tangan ni tak berapa nak kreatif..
huhu...


3 comments:

Nobita Sensei said...

header sekarang ok ape.

Nour Akmal said...

ye ke..?
sje tukar je tu..dh buat header baru pun..=)

shaliza khairi said...

header yg yummy! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...