Saturday, February 26, 2011

~ suka design botol perfume ni..~

assalamualaikum u ol...

malam2 ni nak cerita pasal minyak wangi la..
bukan minyak urut atau minyak pengasih ye..huhu..
bukan apa..minyak wangi ni sesuatu benda penting dalam hidup kita..
betul tak?
lagipun kadang2 ada orang cerewet dengan aroma minyak wangi yang digemari..
tapi kalau dah sebati dengan sesuatu minyak wangi tu..
so mungkin akan kekal dengan minyak wangi yang sama..
saya saja nak share dengan korang tentang minyak wangi ni..
suka design minyak wangi ni..=)
semuanya cantik2..suka2!




ANNICK GOUTAL Le Mimosa
50ml - rm369
100ml - rm499
haruman bunga yang sangat mengasyikkan..
botol yang unik..mempunyai reben bintik kuning emas yang dililit..




Peace, Love & Juicy Couture
50ml - rm264
100ml - rm341
ia mengambarkan keseronokan dan kegembiraan,
bau harum bertemakan bunga-bungaan..




BOSS Orange Sunset
50ml - rm208
75ml - rm270




Ricci Ricci Dancing Ribbon
50ml - rm253
design yang sangat sweet..
apabila reben menari2..=)
aroma yang sangat lembut,aroma rasberi dan sedikit bancuhan halia..
ditambah lagi dengan aroma bunga yang sangat wangi..


3 comments:

nelly said...

Alamak !!!!
lawanya !

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...