Tuesday, February 15, 2011

~ minggu test ~

salam u ol..

hari ni tak berapa sehat..tapi tetap nak update blog..
semalam test dah bermula..
paper Human Recourse Management..
so minggu ni memang minggu exam la..
adui..badan tengah tak bape stabil pula tu..
nak baca buku pun tak larat..
tapi apa boleh buat..
nak tak nak kena la study juga..


khamis ni ada paper Bussiness Communication..
banyak pula tu chapter nak baca..
harap2 esok badan dah ok..boleh la start study..
kalau tak habis la..
1 benda pun tak baca lagi..
moga cepat sembuh...


1 comment:

cik fara @ fanadz said...

test esok? gudluck ya!
p/s:tenkiu singgah blog saya.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...