Saturday, February 5, 2011

~ BBQ lagi...syoknya...=) ~

salam u ol..

2 hari ni perut saya sangat2 beruntung..
dapat makan sedap2 pula tu..
tak apa la..bukan dapat selalu macam ni..
esok pun dah nak balik kolej..
so makan puas2 selagi boleh..huhu...


malam semalam pun dah buat BBQ..
ada saya cerita kat sini..tengok la kalau rajin..huhu
petang ni tiba2 mak cik saya bermurah hati nak sponsor buat BBQ ni..
so apa lagi..siapkan apa yang patut je la..
lagi2 bila ada yang nak sponsor kan..
sponsor pun bukan calang2 makanan..
ikan cencaru, peha ayam, kerang, jagung, daging burger, sosej dan juga udang..
wahhh..memang banyak dan jenuh nak menghabiskan semua ni..
memang syok..lagi2 masa untuk menternak lemak ni...huhuhu..
abis la.tp tak apa, bukan selalu pun kan..


so bila dah kenyang perut, time untuk update blog la..huhu..
nak upload gambar yang sempat curi2 ambil tadi..
tak banyak pun, sebab sibuk ber'BBQ' tadi..
jom usha2 aktiviti saya tadi..
so korang jangan terliur pula ye..huhu..




BBQ ayam..





BBQ ikan cencaru..




memang sedap sangat..lagi2 cicah dengan air asam..




daging burger pun ada..dahsyat..huhuhu..


sangat best hari ni dengan semalam..ramai2 buat BBQ..kat tepi rumah je pun..
bukan tepi pantai..huhu..
tapi tetap best walaupun tak ada angin sepoi bahasa dan bunyi ombak..
yang ada hanyalah bunyi ayam berkokok..huhu...=p



2 comments:

A'IM said...

PERGHH ADA IKAN...NANTI NAK TRY GAK AH

Nour Akmal said...

sedap kn..huhu..ikan bkr cicah dgn air asam..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...