Monday, February 28, 2011

~ sangat2 geram ni..bikin hati panas je.. ~

assalamualaikum u ol..


dari semalam hati ni panas je la..
semuanya disebabkan line internet yang lambat macam kura2..
kat kolej lagi la..mak cik wireless langsung tak berfungsi..
malam tadi rasa tak boleh tido je sebab tak dapat update blog..huhu..
asyik usaha untuk cari line internet..
tapi tetap tak berjaya..
hari2 minggu la dia buat hal..
emmm..sakit hati bile terpandang benda ni kat screen laptop saya..


tu yang lari bertapak kat library jap..
sampai kat library line internet pula buat hal..
memang lembap..
tunggu loading macam boleh buat maggie rendam je ni..
nasib la kat library..
kalau kat bilik memang dah santap maggie dulu la ni..
aduiii...time ni la dia nak buat hal..

3 comments:

mamaaedrean said...

lor, sbar yer :)

Nour Akmal said...

mamaaedrean:

mmg tgh duk sabar ni..huhu..
kalau tak sabar tak tau la pe yg jd..huhu

cik najihah said...

kamu student upm jugak ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...