Wednesday, February 16, 2011

~ kalkulator paling mahal yang pernah saya beli..~

salam u ol...


saja je nak cerita pasal kalkulator baru ni..
sebab kalkulator ni menarik dan yang penting agak mahal la..=)
nak tak nak kena la beli juga sebab nak guna untuk subjek finance nanti..
mahal pun tak pe la..kiranya macam aset juga la ni..huhu..
dulu pernah beli kalkulator harga yang bawah RM50 je..
biasa la kalkulator saintifik jenama casio tu..
sekarang ni beli jenama lain pula..
dan lebih advance lagi la kan..




kalkulator hp 10bii - financial calculator ...


haaa..ni la dia kalkulator yang saya cakap tu..
RM125..dapat murah kot..huhu..
cover nya pun tak tanggal lagi..macam sayang je nak buka..
tunggu nak guna nanti baru la buka..
belum pandai guna pun lagi..
huhuhu...=)





10 comments:

rizaros said...

salam pkenalan.. tahniah dah jadi blog bakal meletup... dr blog ben.. dah follow.. jom2 follow sy jugak.. maceh.. :)

Cik Qina said...

thankz follow cik qina.... and i follow u back... salam kenal2.. =)

rieyana ynn said...

singah sini japp...;d

rudyson7 said...

cik nor akmal~ wah ... dah mencapai 320 orang followers ~ ini bakal meletup jugak la ni ... :) anyway ... calculator mahai make sure pakai betul2 ... nanti besok dah keje semua pakai sistem je .. mana pakai dah kalkulator letak meja ni .. kalu ada pun ~ kalkulator basic ~ kuang3 ~

Nour Akmal said...

thanks sume...=)
singgah2 la selalu ye..=)

Nour Akmal said...

rudyson7:

hye en.budy..
tak de nye meletop...biase2 je pn..
calculator tu kira mcm aset gak la..huhu..
biase la..nak tak nak kena beli gak kn..
kje nnt bagi kat anak2 pula la jwbnya..huhu...=)
kena wariskan..huhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz gna kalkulator tu msa thn lepas jer...now simpan balik dlm kotak. tak digunakan plak...adoi..syg beli mahal2..tp naz amik brand casio jer.huhu

Nour Akmal said...

naz:

mgkn kalkulator ni gne sem ni n sem dpn je kot..huhu..pas tu simpan buat kenang2an..huhu...=)

shee said...

salam.nak tanya,calculator ni beli kat mane ye?thanks

shee said...

salam.nak tanya,calculator ni beli kat mane ye?thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...