Sunday, February 20, 2011

~ Puas kalau ada yang nak baca... ~

assalamualaikum u ol...

itu la nikmatnya jadi seorang blogger..
dapat kepuasan bila berada dalam dunia blog ni..
apa yang buat saya puas?
bila ada yang jenguk dan baca isi hati dan juga cerita saya..
sangat puas sekali..

kawan saya ada tanya.."apa yang best sangat dengan blog ni?"
so saya pun jawab, "kepuasan..."
hanya blogger je yang tau apa yang best dalam dunia blog ni..
kawan saya sendiri pelik bila saya jadikan blogging ni sebagai hobi saya..
tak apa..tak kisah pun..
yang penting saya tahu apa yang saya cuba buat..

saya hanya bermodalkan entri saya..
entri yang saya tulis dari hati saya..(bukan copy ye..)
hasil penulisan saya..
tak dapat nak bermodalkan paras rupa ( sebab saya tak secantik blogger lain)
atau pun saya ni mengejar populariti..
saya nak blog saya yang dikenali ramai..
ada yang sudi jadi pembaca untuk blog saya ni..

biar la bersusah2 dahulu..
asalkan hasilnya dari titik peluh kite sendiri..
yang perlu dibayar dengan kesabaran..
korang akan rasa 1 kepuasan yang tidak ternilai..=)




8 comments:

mian said...

like this! hehe.betol tu, kepuasan menulis dan tulisan dihargai besar ertinya for kite as bloggers.nice entry =)

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

betul 2 betul XP kepuasan~ kekadang rasa lagi best dari fesbuk! XP

Nooraiza Suhaila said...

Lovelikethiss <3 Teheee

Nour Akmal said...

mian:

thanks mian..sme2 la kite success dalm blogging ni ek..huhu..=)

Nour Akmal said...

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz:

yg tu sy setuju..hope ia akan kekal..=)

Nour Akmal said...

Nooraiza Suhaila:

thanks..=)

Myung Dae said...

Waaa !! betol tu . TERBAIK !!

Jom Baca Sini
http://myungdae92.blogspot.com/2011/02/group-diari-seorang-blogger.html

fRaMe+LenSeS said...

yup. setuju dengan kamu.. ;)
kepuasan.. hanya kita ja yang paham apa kita wat dalam ni.. toi dak.. ? ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...