Wednesday, April 20, 2011

999 & 1000...ada apa dengan nombor ni ye...???

assalamualaikum u ol..

mesti ramai yang tak tidur lagi kan..
sama la macam KIC..
ada tugas yang perlu disiapkan dulu..
selagi tak habis..hati tak senang nak lelapkan mata..

berbalik pada tajuk KIC tu..
apa yang istimewa dengan nombor 999 dan juga 1000..
tengok dengan mata kasar mungkin korang tak nampak kot..
cuba korang tengok dengan mata hati..
mungkin akan tahu jawapannya..huhuhu...=)

nombor ni KIC ambil sempena follower KIC dah capai angka yang cantik..
malam ni KIC dapat tangkap blogger yang jadi follower yang ke 999 dan juga 1000...
sangat happy..sebab tak sangka pencapaian blog KIC sampai macam ni..
sebab KIC hanyalah blogger biasa..tengah mencari arah lagi..
bagi KIC dalam masa 3 bulan lebih berblogging..banyak lagi yang perlu KIC belajar..
bermula tanpa apa2 impian..tapi sekarang ni impian dah menebal..huhuhu...=)
semua ni disebabkan sokongan dari korang semua..
apa2 pun KIC hargai sangat2 sokongan dari korang..=)
jom la terjah blogger yang sempat KIC tangkap ni...

ni follower KIC yang ke 999
  blogger Nurul Syahirah
thanks sebab follow blog KIC ye..=)


ni follower yang ke 1000

yang ni jenuh KIC cari blog dia kat google..
sebab bila klik kat follower..
dia tak letak link blog dia la pula..huhu..
apa2 pun, thanks tau follow KIC..
blog awak hebat juga ye..=)


terima kasih kepada semua sebab sokong blog KIC ni..
harap korang setia dengan blog ni ye..=)
sayang korang semua....

7 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah!! 3 bulan dah 1000 follower!! saya ni dah setahun setengah ,masih belum dapat 1000 follower.blog awak memang best!

sayanakhiburan said...

eh? macam kenal je sayanakhiburan tu? huhuhu

Nurul Alyaa said...

tahniah sis. bru 3bln follower dh 1000. bgga tuh.. huhu..

cik najihah said...

wau...dah beriban..tahniah..
ape petua hihi

^^nu[dd]yra^^ said...

wow hebat ....3 bulan dah 1000 follower ;p tahniah !

Woofer Storm said...

waaa,thniah la ye..ermmm nak satu^^

eB ezrin said...

hebatnyer... eB nih baru 500... hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...