Monday, April 11, 2011

Follower...follower...follower...sayang korang..!!!

assalamualaikum u ol...

hari ni sangat la sibuk..sampai tak sempat pun nak update blog..
banyak presentation yang perlu disiapkan..tadi baru lepas 1..
esok lusa ada lagi...pening2..

tapi bila buka blog nampak follower makin hari makin bertambah..
terubat la rasanya kerisauan ni..
suka sangat...
thanks kepada follower..
tepat 3 bulan saya dalam dunia blog ni, saya dapat follower saya yang ke 900..
memang sangat2 gembira..
saya berjinak2 dengan dunia blog ni pada 11/1/2011..
terima kasih kepada yang support blog saya ni..
mungkin banyak yang perlu saya belajar lagi..
masih terlalu awal..
apa2 pun pembaca blog saya ni memang terbaik la..
sayang korang lebih la..=)



blogger Nurul Salehah ni follower saya yang ke 900..
thanks sebab sudi follow..
jom terjah blog dia..


11 comments:

Blogger Lupa Diri said...

wah cepatnya..

miss keila said...

gud luck utk presentation..:)

Cik Aish said...

tahniah!!

miss.Addin said...

congrats :)

MiSzy DiaN said...

tahniah kakak..
teruskan berblogging..
ehh rasanya bru jak aritu post pasal follower kan... lajunya~~
hehe

EJA said...

tahniah!

Cerita Saya, said...

Tahniah... Perrrr hebatlah baru 3 bulan follower dah 900+ kita nie btahun baru ada 100 lbh je.. :((
btw,tahniah kk.. keep it up!!!

Nurul Solehah said...

akq.. slh eja nme 2...
bkn salehah akq.. solehah akq..
hehe.. tq akq...

Nurul Solehah said...

akq.. thanks...
tp bkn salehah akq,solehah akq..
btw.. thanks again...

Woofer Storm said...

pergh,,bnyak folower dia.kita dari bulan 1o lagi tapi follower mcm gini je..heee

pepun thniah k..

Cik Cempaka said...

Nak jadi follower yang di sayangjugakkk..hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...