Monday, April 18, 2011

Mereka disebalik dunia blog (5)

assalamualaikum u ol...

wahhh..rasa lama pulak x update blog..
walau pun baru semalam saya tak udate..
tapi dah rasa dah..
akibat kesibukan kawan saya kahwin..
memang tak dapat nak update blog pun..
dah2..tak nak ingat benda yang lepas..

akhirnya berakhir juga la segmen saya ni..
maaf la korang, lama tak update segmen ni..
ramai juga yang join..sebelum ni dah promote blogger2 yang lain..
ok..ni list yang paling last..
nak promote dulu..=)


  1. http://diandahlia.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  2. http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  3. http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/aku-disebalik-dunia-blog.html
  4. http://www.wooferstorm.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  5. http://kakicandid.com/blog/2011/04/15/segmen-aku-disebalik-dunia-blog/
  6. http://amioza361189.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  7. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  8. http://noursh81223.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  9. http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-di-sebalik-dunia-blog.html
  10. http://annlucky5.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html

thanks kepada yang support segmen saya ni..
saya hargai sangat2..=)
harap kalau saya ada  buat segmen lagi ada la yang nak join ye..=)


5 comments:

ana sheeyqah arsya said...

winkwink. tanx bykbyk kak. ;)

Arol Mubin said...

Nombor 9. :) Kalau ada buat segmen lagi, insyallah Arol join. Sebab Arol memang suka join segmen nie. ;D

cik najihah said...

wah penatnye terjah semua blog tapi bes hihi

zakiah ghani said...

wah..kamek ada jugak.. tenkiu2.. insyaALLAH nanti join lagi.. hehe

siti hidayah said...

saya ada. thanks akak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...