Saturday, April 9, 2011

Berani2 takut je nak cerita pasal ni...

assalamualaikum u ol...

first time nak cerita pasal tarffic blog..
berani2 takut je nak post ni..
sebab traffic saya biase2 je..tak tinggi mana je..
malu pun nak tunjuk..tapi saja la nak buat pembakar semangat
untuk saya tingkatkan lagi blog saya ni..
sebab blogger2 lain traffic semua mencacak2..
nak jadi macam diaorang la..

dah nak 3 bulan saya berblogging..
mungkin blog saya ni baru nak diterima..
thanks kepada yang sudi klik2 blog saya..=)
so harap2 lepas ni makin meningkat la..
banyak lagi kena belajar ni..=)



harap minggu depan lebih peningkatan lagi..=)


23 comments:

forever love said...

fuyoo.. kan atq dah cakap.. kamu lagi hebat dari atq...

eyjalukman said...

insyaAllah anda boleh ;)

MiSzy DiaN said...

wahhh ada peningkatan laa..
gud..
keep it up sis..

ehh blog daa bertukar kaler laa..
tenang jak nie.. biru.. :)

Ihsan Arifin said...

woahhh cool :)

amny said...

bagus2..makin meningkat..truskan bebelogg..^^

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

waaa...hampir separuh followers view blog kamu....terbaik tu!!!
aCap
ke blogku

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

satu lagi...awak telah ditagged oleh dlm satu GA..thanks a lot.wish me menang topup.
jom join this GA...heee

here the GA linkke blogku

Muhammad Helmi said...

hebat!!!

Rozuan Ismail said...

ok le ni 3 bulan..wan ni dah 1 tahun lebih.. sama je trafik mcm kamu..kamu lg hebat!!

nelly said...

wow !!
not bad !
hehehe

m!3yr4h_LolLy said...

insyallah akan naek ngan mendadak.. hihi

Nour Akmal said...

forever love :

mana ade atiq..tak tggi mne pn la..
msih di tahap untuk peningkatan..

Nour Akmal said...

eyjalukman :

thanks..=)

Nour Akmal said...

MiSzy DiaN :

alhamdulillah..ok jgk la..msih lg belajar..dian nye blog pn ape kurangnya..

yup..dh tukar..huhu..hrp ok la dr pandangan blogger lain..=)

Nour Akmal said...

MiSzy DiaN :

alhamdulillah..ok jgk la..msih lg belajar..dian nye blog pn ape kurangnya..

yup..dh tukar..huhu..hrp ok la dr pandangan blogger lain..=)

Nour Akmal said...

Ihsan Arifin :

thanks..=)

Nour Akmal said...

amny :

thanks..=)

Nour Akmal said...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik :

terima kasih pd pembaca dn follower sy..tanpa mereka sapela blog sya ni..

Nour Akmal said...

Muhammad Helmi :

thanks..biase2 je...=)

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

blog wan lg hebat dr sy...=)

Nour Akmal said...

nelly :

tak tggi mne pn nelly..
tp ok la sebagai permulaan..=)

Nour Akmal said...

m!3yr4h_LolLy :

hrp2 mcm tu la..
thanks tau.=)

forever love said...

lagi tinggi dari atq tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...