Saturday, April 30, 2011

Nak buat bloglist baru...ade sape2 yang nak join tak...???

assalamualaikum u ol...



TUTUP

waktu macam ni baru la KIC dapat update blog KIC ni..
baru lepas exam malam tadi..
so lepas tu study jap..
ni nak update blog sebelum lelapkan mata yang dah layu ni..

KIC nak buat bloglist baru menggantikan bloglist AKU KAKI BLOGGING tu..
yang tu dah nak genap sebulan..so KIC nak buat yang baru untuk bulan 5 ni nanti..
tapi ada ke yang nak join bloglist KIC ni..???
tak pe la..kita tunggu dan lihat la ye..ada ke yang nak join ni..huhuhu...=p
senang je..jom tengok apa syarat2 yang mudah ni..




  1. sila letak header KIC ni..
  2. tajuk: KIC, Saya Nak Join Bloglist Awak Boleh..???
  3. lepas tu korang komen blog KIC ni..tak kisah la nak cakap apa2 pun..pasal cara penulisan ke?header ke?background ke?apa2 je la..nak kritik pun tak pe..jangan yang lucah2 dah la ye..kena gam pula blog korang nanti..huhuhu..
  4. yang bertuah akan di review..bukan semua ye..tapi yang terpilih je..kalau ramai yang join, ramai la yang akan di review nanti..
mudah je kan...tak sampai pun 15 minit.. so apa lagi..rajin2 kan la jari jemari korang tu join ye..=)
jangan lupa link kan ke sini ye..tarikh tutup 30/4/2011 jam 11.59 malam..

29 comments:

beeha ben said...

BEEHA nak join boleh?

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

miss.Addin said...

http://littlemissaddin.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

saya join :)

eB ezrin said...

ala yg terpilih jerk ker? hu3

Nour Akmal said...

eB ezrin :

kak eb, yg join semua msuk bloglist saya..cme review tu je ikut kelapangan..tp akan direview klu ade mse terluang..

Jasmin Ibrahim said...

KIC,saya join yer...tq
http://25april2011.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

محمد روشايدي said...

Serious ni nak join..

http://mrmm98.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

Ana Montana said...

gua dah join..
review gua yer
:)


http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

waN Mohd Salim said...

ps join

http://www.penulissenja.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

Tuan Putri said...

rin join ek, folo skali.. :)

http://amiraazereen.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

fazRina said...

saya join ye...

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

SANYO OSAKA said...

urrmm..dah try dah join..tp xtau la jadi ker tak ape yang aye wat nie..kekek..lau nk tau jadi ker tak..g lar tengok kat blog aye tu ea??hehehe
KIC, Saya Nak Join Bloglist Awak Boleh..???

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

dah siap :)!

bila blog bercerita said...

dtg mntk izin tok juin...

http://bilablogbercerita.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

TrigYy said...

jap agi edi join.. hihi

hasrul hassan said...

Salam .. saya mungkin tak join kot .. :P tapi saya akan promot .... boleh tak?

Saling bantu ... ok kan?

Cute MuM said...

Cute Mum datang nak join..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

TQ

TrigYy said...

sudah join KIC...

http://trigyy.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

harap-harap apa edi review, semuanya oke.. hihihi

mungelily said...

dah join hihi~~~ maluu tp mahu..

btw salam perkenalan :)

http://lilyecah.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

nini said...

okeh done...=p

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/nak-buat-bloglist-baruade-sape2-yang.html

oyew...kalu terkecik ati jangan mara..kata kutuk tapew kan...=P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

Farid Ahmad™ said...

Rilek Itu Comel

http://rilek-sat.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

dilazfamily said...

dilaz join.
Id follower:nurfadilah suardi
http://dilazfamily.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

cik gelong said...

nk juin jgk...

http://kisahlifesaya.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

mereka yang teristimewa

syuwai said...

nak join..hehe

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

anismelon said...

anis join..sile sile la lawat..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bloglistkic-saya-nak-join-bloglist-awak.html

cik najihah said...

thanks invite..

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

asiah_najihah said...

nak join..

http://jieha89.blogspot.com/2011/04/kic-saya-nak-join-bloglist-awak-boleh.html

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

jom join segment follower ter cun kat cini http://www.facebook.com/pages/Acai-masok-ayor/213976735287247?ref=ts

upload gambar dan tinggalkan lin,.nanti akan direview,..hehe

najwa radz said...

try join lah...

http://jwaradz.blogspot.com/2011_06_01_archive.html#3773484358454360089

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...