Wednesday, April 13, 2011

Hantaran Tunang @ Kahwin yang Unik...

assalamualaikum u ol..


ada sapa2 tak yang nak kahwin atau pun tunang dalam masa terdekat ni..?
kalau ada mesti sibuk buat persiapan kan..
saja la nak cerita pasal hantaran ni..
sebab tadi ada tengok kat akbar metro 
tentang hantaran yang unik ni..
so saja la nak kongsi dengan kosang tentang ni..
sebab bagi saya sangat unik dan tak ramai yang buat hantaran macam ni..

selalunya kita tengok ramai yang bagi hantaran macam minyak wangi, 
telefon bimbit, baju, sekarang pun dah trend hantaran kamera DSLR, 
bahkan yang bagi laptop pun ada juga..hantaran berteknologi tinggi lagi tu..huhu..=)
best nya kalau dapat..nak juga la..=)

tapi korang pernah tak dengar hantaran ilmiah..
wahhh..jarang kot saya dengar..
tapi kali ni dapat tengok macam best je..
lain dari yang lain dan unik..
hantaran berteknologi tu selalu la nampak..=)
tapi hantaran ni unik..
tak caya tengok la..



 ni la dia hantaran ilmiah..
cantik dan unik kan..=)

7 comments:

saya YANA said...

hmm.. jarang mereka buat cam ni.. kenapa ek?.. ce tanya diri sendiri.. hahaha..

MiSzy DiaN said...

jarg org wat mcm tue kan..

kak nour akmal..
dian jmput akak join lucky draw dian..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

Axie04 said...

hmm
bagus gak idea cam ni

bagus bagus

Dekcik said...

huhu..x kratif lah..

KuNanGKuNanG said...

wah..sampai 4 naskah skaligus tu...

kAmi dAn mEreKa!! said...

ha, bagus idea ni.
nanti recycle je la buku2 tebal kat bilik tu,
wat hantaran, hehe =)

Mata Pena Fadz said...

wah....da dew idea dah ni..utk pertunagn x lamer lgi...like~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...