Sunday, April 10, 2011

Hairan tengok pasangan yang berkasih..

assalamaulaikum u ol...

penat rasa badan ni..baru lepas berjalan2 di Alamanda..
saja cuci2 mata..tengok gelagat pembeli belah pada hujung minggu ni..
usha2 Abg Ben..sebab dia cakap dia pun nak pergi Alamanda..tapi tak jumpa pula..
walaupun Alamanda tu tak la besar mana pun..huhuhu..
ala..lain kali boleh cuba2 nasib..nak juga terserempak dengan blogger popular tu..huhu..

sedang asyik saya cuci mata tu, terserempak dengan pasangan2 yang berkasih..
biasa la..dating la tu kan..huhu..
tapi yang pelik, tapi sekarang ni dah tak jadi pelik dah kot..=p
asyik ternampak lelaki duk pegang @ bawa beg tangan awek dia..
bukan seorang dua..tapi kebanyakkannya..
wahhh..adakah itu dinamakan gentleman..?
untung la si gadis tu..
kalau g shopping ada yang tolong pegangkan semua barang..
naik bengkok bahu si lelaki2 itu..huhuhu..
biasa la..tengah asyik bercinta..
kalau boleh tak nak la si awek ni susah2 bawa barang..
handbag pun si pakwe ni yang tolong bawa kan..
so sweet..=)

tapi adakah itu akan terus dilakukan sehingga mereka ni dah kahwin..?
wahhh..kalau sampai dah kahwin masih duk bawa beg tangan isteri,
barang2 shopping semua..memang tabik spring kot...huhuhu..
adakah masih ada yang akan buat macam tu...?
untung la si isteri...untung sangat2...=)
tak payah susah2 tolak troli pun...huhu...


****nak la lelaki yang gentleman macam tu la..huhu****

11 comments:

kodokecik™ said...

dah 31 tahun parent sy kawen,,,abah masih pegang handbag mak saya...heheh..so sweet...

forever love said...

so sweet.. poyo je lebih tue... hihihi..

doakan moga diowg bersama hingga ke akhir hayat..

Lulu Rahman said...

untunglah mereka ada pakwe :D

Rozuan Ismail said...

harap2 berkekalan sweet tuh..jgn dah ada anak,mula ubah perangai

cik najihah said...

AAH KADANG2 KELAKAR PUN ADE TENGOK PAKWE BAWAK BEG MAKWE DIE HUHU
alamk tercaps lock plak

MiSzy DiaN said...

dlu ada bf pn, nda jua smpai sggup pgang beg cm kalu berat n perlu jak baru tlg.. heheh.. tp kalu beli brg, yaa.. tp nda maw mnyusahkn dia.. nati kena blang tlampau mnja n nda blh berdikari plak.. heheh.. tp tu semua dr diri sndiri :)

epoitdya said...

he3 .. waa sweet ny pkwe bwk kn beg .. yg c mkwe ny msty berbunga2 aty dpt pkwe gntleman an .. :) tp yg c pkwe ?? ye tk ksah ker owg pndg2 ye bwk kn beg mkwe ye ek ... ??

Nurul Solehah said...

follower ke 900 .. =D
hye.. selamat berkenalan.. =D

kAmi dAn mEreKa!! said...

memang terbaik lah kan kalau dapat suami yg macam tu,
bahgia je hidup~~ hehe =)

umUMRA said...

bg um la kan...laki gentlement nih lam novel je ada..
realiti ni ada..tp lau ada pon sume da berpunya..huhu..
tp mntak2 lah msih ad ye..hihi..

cik diba said...

bez nyaa.....nak gakx2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...