Thursday, April 21, 2011

Segmen Blog Review Pak Cek Biola

assalamualaikum u ol...

malam ni nak join segmen Pak Cek Biola..
blogger ni memang best tau..sebab ape ye...?
sebab dia best la...huhuhu...=)
kalau tak caya korang pergi la blog dia ni..
ha....pakat ramai2 klik sini



warna kegemaran KIC adalah PINK

kalau KIC ada 1 juta..???emmm...bestnya kalau betul2 dapat..
terus jadi mata duitan ni $$$$$ huhuhu...
ok2..kalau ada 1 juta kat tangan KIC ni..
1. KIC akan bagi apa sahaja yang mak ayah KIC nak..tak kira apa2 pun la..
2. KIC nak sangat pergi kota Makkah..sangat2 teringin..nak tunaikan haji..
3. KIC nak melabur kat syarikat2 besar..main saham pun boleh juga..nak tambah lagi..
kalau asyik guna je..duit tinggi gunung pun boleh habis kan..
so kena la cari idea nak tambah duit tu lagi..tamak kan KIC ni..huhu
kalau makin bertambah duit tu boleh la berbakti pada keluarga lagi..

tag kawan saya ni :


3 comments:

Rozuan Ismail said...

Tq join KIC

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...