Saturday, April 9, 2011

Mereka ni pun nak POPULAR juga ( 3 )

assalamualaikum u ol...

berakhir sudah segmen saya..
alhamdulillah..mendapat sambutan dari blogger2 lain..
harap2 lepas ni blogger2 semua dapat bagi sokonganbila saya buat segmen lagi..=)
saja nak menambah kenalan..=)
boleh juga saya promote blog mereka ni..
sebelum ni dah promote blogger2 yang join di senarai 1 dan senarai 2..
kalau korang belum terjah..pergi terjah dulu ye..
mana tau dapat kawan2 baru ke..
yang ni yang masih belum promote lagi..
apa lagi...jom la kita serbu ramai2..kasi gegar blog mereka...!=)


  1. http://syaheerayusof.blogspot.com/2011/04/nak-join.html
  2. http://pageibushifaa.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-fatin.html
  3. http://saya-lah.blogspot.com/2011/04/first-time-join-buat-segmen.html
  4. http://sikatkusut.blogspot.com/2011/04/saya-join-jugak.html
  5. http://syafiqashafie.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-fatin.html
  6. http://noursh81223.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-yuyu.html

terima kasih sebab korang semua bagi sokongan pada segmen saya ni..=)
kalau ada segmen2 yang saya bakal buat nanti..
jangan la malu2 nak join ye..huhuhu...=p


4 comments:

ana sheeyqah arsya said...

huhu. mekasih kak~ insyaAllah. kalo berkesempatan. sy join lg segmen segmen akak.

amny said...

terjah3..!!

cika said...

wahhhh...terima kasih banyak2....kalau ada lagi segmen, mesti nak join.hik3..

emma said...

WAH..TENGS... dak techik...thanks a lot promote my blog..biase la..new blogger..tak ramai lagi kwn dn follower..u r inspiration...nak try wat segmen agieh la pah nieh...t rerajin la review blog yeah!!! n_n...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...