Tuesday, April 19, 2011

Sudah bersedia kah aku...???

assalamualaikum u ol...

makin hari makin dekat rasanya masa tu tiba..
makin berdebar-debar..
dah sedia ke belum ni..
rasa macam belum je..huhuhu...=)
KIC rasa macam tak senang duduk pun ada juga..
tapi harap2 bila masanya tiba..semuanya akan berjalan lancar..

pada 27/4/2011 akan bermula la segalanya..
nampak macam lama je kan..
tapi hakikatnya Tuhan je yang tahu apa yang KIC rasa bila hari itu tiba..
apa2 pun moga KIC lebih bersedia dan dapat menghadapi nya..

korang pun wish la good luck tuk KIC ye..
bukan apa exam je pun..huhuhu
tapi gerun juga la ni..final exam kan..
subjek pula sungguh mencabar minda..
jom la tengok subjek ape yang KIC ambil semester ni..

  1. Business Communication ( 27/4 ) jam 8.30-10.30 malam.
  2. Finance Management ( 29/4 ) jam 3.00-5.00 petang
  3. Human Resource Management ( 30/4 ) jam 11.00 pagi - 1.00 tengah hari
  4. Costing ( 30/4 ) jam 1.00 tengah hari - 3.00 petang
  5. Technique Quantitative in Business ( 7/5 ) jam 11.oo pagi - 1.00 tengah hari

selepas tu MERDEKA....!!!
bermula la cuti selama 4 bulan nanti..
wahhh...lama kan..?
bercuti sakan la nanti..
sekarang ni study sakan dulu kot..huhuhu...=)
apa2 pun wish good luck untuk KIC ye..


10 comments:

Cik Azizah said...

gudluck akmal..boleh punya...study lebih sikit oke..

Jemputan majlis perkahwinan

cik najihah said...

wah meriahnye jadual exam die ngee
gud luck tau :)

ejulz said...

gud luck.. :)

New Entry "JOM!! Parti Pakaian Seragam Kolej!! "

.m y z. said...

good luck! ;)

diana said...

semoga berjaya..
ingtkan nak kawen tadi..
hehehh

t e m b u m e said...

good luck dear!!
:)

Nour Akmal said...

thanks semua...sayang korang...=)

diana: sje je bt gempak td..huhuhu..dh ayat mcm org nak kawin pulak kan..huhuhu

faraHanAtiQahZaini said...

good luck kamoooo!!!

jom baca ne pulak :
http://farahanzaini.blogspot.com/2011/04/percaya-atau-tidak.html

NuReLLe said...

gud luck!!!

b.com..fin ngn hr tu kacang jerrr...dnt wrry..ecececeh..:D

^^nu[dd]yra^^ said...

good luck 4 ur exam =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...