Wednesday, April 6, 2011

Gambar Ucop Wilcha Bersama isteri dan anak...

assalamualaikum u ol...

wahhh..dah malam2 ni sempat lagi saya update 1 lagi post ye..
huhuhu..tengah rajin kot..
tibe2 dapat cerita baru pasal Scha Al yahya ni sedara dengan Ucop Wilcha...



sapa la yang tak kenal Ucop Wilcha ni kan..
popular beb...


wahhh..baru tau ni yang diaorang ni memang sedara..
Ucop ni pangkat pak cik la kepada Scha..
lepas tu saja la usha2 cari facebook Ucop ni..
so terjumpa la facebook pelakon yang makin meningkat naik ni..
memang tengah popular la Ucop wilcha ni..
pergi mana2 je..mesti ada dengar pasal Ucop Wilcha ni..
so nak cerita serba sedikit tentang pelakon ni..



Syed Mohamad Asri dan juga isteri tercinta..
cantik kan isteri dia..=)



yang ni pula anak pasangan ini..
Caliph Umar..
sangat comel kan..=)

huhuhu...maaf la ye Uncle ShyEight..
ambil gambar comel2 ni letak kat blog saya..
anak uncle ShyEight ni comel sangat la..huhuhu..


18 comments:

Mya Edora said...

best tgk tadi kat Fuhh! kan? huhu...
suka la tgk gamba2 dorg ney :)

NadiRah said...

cntiklah bini dia..
anak pon comey..
macam usop~~ hihi

Chegu Zubir said...

memang cntik dan comey isteri dan anak die...hehehee

jom baca nih
.: KRONOLOGI ZAMAN YANG WAJIB DIFAHAMI OLEH UMAT ISLAM KINI :.
Kasih Ibu Hingga Ke Akhirnya....

Rozuan Ismail said...

bertuah usop..ada isteri yg cantik dan anak yg comel..

Nurul Faezah said...

Ucop pun nsem dlm gmbr tuh! ^^,

ika said...

comeyne anak die

eB ezrin said...

i minat... nk otograp :)

Nour Akmal said...

Mya Edora :

mlm td pun sy tgk fuhh juga...=)

Nour Akmal said...

NadiRah :

anak n isteri dia mmg comel pun..suka tgk pic anak dia tu..=)

Nour Akmal said...

Chegu Zubir :

tu lah kan..memang cantik n comel..

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

dia ni mmg dalam kategori yg bertuah kot..
skrg pn makin popular..

Nour Akmal said...

Nurul Faezah :

ucop tetap macho..walaupun umor dah 40 lbh..=)

Nour Akmal said...

ika :

mmg comel la..=)

Nour Akmal said...

jom kita sme2 mntk otograp..huhu

cik fza said...

cecomel lar anak die.
;)

sabenazakey said...

cntik ar isteri dy,. meti dy nie lawak gak kat uma.

farraain..@..mrs adachi said...

waahhh..lawa siott bini dia kan....pape pon..uncle ucopwilcha neyhh mmg beshh l0rhh...hehee..:)

Wafiy Suzly said...

sapa kata bini dia cunakt tgn macam saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...