Wednesday, April 6, 2011

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

assalamualaikum u ol...

nak join segmen blog miszydian pulak..=)
first time kot dia buat segemn..so jom la kita support blog dia..=)
segmen ni agak menarik..
cuma jawab soalan2 mudah..=)


korang pun nak join..klik sini

ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu..
ruang tamu..=)

pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
jumpa time orientasi..best kot..=)

tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
gigit kuku..(malu je..)

jika kamu menjadi seorang guru sekolah, mata pelajaran apakar yang akan kamu pilih?
matematik..=)

bagaimana kamu memujuk / menenangkan rakan kamu yang sedang menangisi kesedihan?
biarkan dia menangis puas2 dulu, lepas tu baru kita tanya apa masalh dia..
 
apa yang kamu akan lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
diam kan diri dulu..

lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
twinkle little star..

lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
senyum je kot..huhu (alamak, menarik ke tu?) huhuhu

mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
mata kot..entah la..tak pasti..huhuhu..=p


ok..siap dah..nak hantar penyertaan...=)


5 comments:

MiSzy DiaN said...

yai!
thanks for joining..
kamu guru math ke 4.. hehe..
tahniah..
ruang tamu? apa yg best kt ruang tamu?? hehe..
lagu twinkle little star plg best :)

jom share dgn yg lain kt cni..
http://miszydian.blogspot.com/2011/04/mereka-memang-macam-nie.html

btw..
kamu dlm bloglist Queen yang Comel :)

cik najihah said...

wah ni mesti master dlm math ni kan..
cik najihah x pandai math :(
hihi :)

b a m b a m ' s said...

den pon suka math! :P salam ziarah dr blog dian yer..

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

Irma A.Wahid said...

ohh tidak..terlalu ramai cikgu math ni..hehe..singgah dari blog dian

baca jom
http://irm4blues.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

missSandwich said...

Ahaks~ Sy pown penggigit kuku juga..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...