Wednesday, April 13, 2011

Mereka disebalik dunia blog...

assalamualaikum u ol...

selamat pagi semua warga blogger..
jap lagi saya ada kelas dan ada presentation..
wish me luck...=)
dapat juga update blog dan sekali gus update segmen saya ni..
sapa2 yng belum join tu..nak tau tentang segmen ni..klik sini
nak promote blogger2 yang join segmen saya ni..
suka tak???tak rugi pun sapa yang join segmen saya ni..huhuhu..
jom la kite terjah dan baca kisah diaorang ni disebalik dunia blog yang penuh pahit dan manis..=)

  1. http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  2. http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  3. http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  4. http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  5. http://kringg.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  6. http://zernsyazana.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  7. http://inibeloggadispelat.blogspot.com/2011/04/aku-disebalik-dunia-blog.html

ada lagi tau..akan di update setiap masa..
so yang nak join tu boleh la join...
mudah dan simple..
dapat kenal ramai lagi blogger2 yang ada kat malaysia ni..=)
apa2 pun korang serbu la blog diaorang ni dulu ye..
kisah yang menarik..=)


3 comments:

Rozuan Ismail said...

tq.. no 5 ye..klik jangan tak klik

cik najihah said...

thanks dear..
hihi

Nurul Syazana Noorhijas said...

weee~ thanks akak . :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...