Tuesday, April 5, 2011

Facebook pun ada kedai buku ke...?

assalamualaikum u ol...

korang dah makan malam ke?
jangan makan lewat pula..tak elok tau..huhuhu..
tadi jalan2 kat web site pakcik Google..
tiba2 terjumpa la pula gambar kedai buku Facebook ni..



tak sangka la pula ada orang gunakan nama Facebook untuk kedai diaorang..huhu
nasib baik kedai buku..bukan kedai yang bukan2..
boleh diterima juga la..
mesti kedai ni famous gila kan..huhu..
bak kata peribahasa tu,
"lembu punya susu, sapi dapat nama.."
huhuhu...


16 comments:

@ Syima Raaif @ said...

HAHAHA dekat mane agaknye ni..menarik ni..hehe

DaYiNi said...

kreatif laa tuu...
haha,...!

miss keila said...

hahahha negara mane la ni..:))

MiSzy DiaN said...

wow.. menarik.. hahaha..
facebook arr.. btw..
jom join segmen nie..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

sPastic MeNtal said...

hahah ok la tue...ada kena mengena.... cuba letak nama kedai KEcHik itu Comel kan...abez kan karang nanti ada org mengamuk..hahaha

Muhammad Helmi said...

ada jual buku teks tak???
hahaha

Rozuan Ismail said...

hoho..mesti byk buku cara nk upgrade fesbuk..kelakarlsh..

Nour Akmal said...

@ Syima Raaif @ :

kat mne tak pasti pulak..huhu

Nour Akmal said...

DaYiNi :

kreatif sgt la mcm tu..ciplak je lebih..=)

Nour Akmal said...

miss keila :

tak pasti la dear..tak abis selidik lagi..mgkn kat indon kot..huhu

Nour Akmal said...

MiSzy DiaN :

memang menarik nama kedai ni..=)
dh join la dear segmen tu..=)

Nour Akmal said...

sPastic MeNtal :

huhu..kechik itu comel tak popular pun..
tak de spe yang nak amik nama ni kot..huhu

Nour Akmal said...

Muhammad Helmi :

mcm2 buku ade kot..huhuhu

Nour Akmal said...

Rozuan Ismail :

yg tu wajib kot..=)

sabenazakey said...

kene cari kat mana nie,.

ASaDa RyutaRo said...

mesti ada button like dalam kedai ni. hahaha.. kreatif!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...