Thursday, April 28, 2011

Rasa macam nak hentak kepala kat dinding je..

assalamualaikum u ol...



hari ni kepala rasa macam berat sangat la..
semalam baru lepas 1 paper exam..esok ada lagi paper..
lusa pula ade 2 paper direct..
so kepala KIC ni rasa sangat2 la pening..
menghadap buku..tapi macam masuk2 tak je apa yang KIC baca tu..
tak tau nak mengadu pada siapa..
nasib ada blog..boleh juga la mengadu kat korang..
tu pun kalau ada yang nak dengar la..
KIC bukan nak membebel..cuma nak bercerita je..
tau la cerita KIC ni tak menarik kan..huhuhu..
biasa la fikiran tengah kusut..
tu yang rasa macam nak hentak kepala ni kat dinding..
rasa2 cara ni berkesan tak..?
emmm...tak pasal2 KIC masuk ICU nanti..
time2 minggu exam ni macam2 perasaan timbul..
tapi jangan risau..KIC masih lagi waras..
cuma agak tension sekarang ni..kadang2 rasa down juga..
rasa nak menangis pun ada..
harap2 semuanya berjalan dengan lancar la nanti..
tu je yang KIC harapkan..
kalau tension2..apa pun tak menjadi nanti..
so apa2 pun RTS....(rileks, tenang, senyum)
huhuhuhu....=)




4 comments:

zakiah ghani said...

rilex KIC.. tawakal je lah.. sy aritu pon xleh jawab gak first paper.. seb baek x hantar paper kosong..

Rozuan Ismail said...

relax k.belajar slow2..biar sikit asalkan faham

forever love said...

even dah saat akhir pun.. belajar cara smart taw.. yg penting.. tido kene cukup masa exam

padlie said...

bila tertekan, mmg rasa camtu..
kita kena selalu biasakan diri ngan pressure, baru semangat kita lebih kuat..

dah abis ke exam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...