Friday, April 1, 2011

Nak lelaki kacak boleh tak???

Assalamualaikum u ol..

Sapa yang tak nak lelaki kacak kan..
Kalau boleh semua perempuan nak lelaki yang kacak2..
Wahh..tinggi juga impian tu ye..
Orang cakap jangan tengok luaran je tau..huhu..
Dalaman pun penting juga..
Tapi betul ke lelaki kacak ni playboy???

Opsss...terlebih sudah..huhu..
Ala, Cuma nak tanya pendapat je..tak salah kan..?
Untuk menyedapkan hati, ada je lelaki yang kacak tak termasuk dalam kategori playboy..
So korang mesti suka kan..huhu..
Sapa yang rasa boyfriend, tunang or suami tu kacak jangan risau pula..
Nanti ada pula yang tak senang duduk ni..huhu..
Sebagai contoh, ramai je yang mengatakan blogger ben ashaari  
yang blogger lain cakap dia badan ketaq2 tu.. hensom..
blogger kyerull tu kacak..
(main tangkap muat je ni..blogger2 lelaki yang lain pun kacak juga..huhu)

Tapi saya rasa diaorang bukannya playboy pun..huhu..setuju tak..?
Kalau tak, dah lama dah wife abg ben tu main baling2 lesung tau..huhu
So korang jangan risau ye..boyfriend, tunang dan suami korang yang kacak2 tu setia je..
Apa2 pun bagi kaum wanita yang nak partner kacak2 tu check dulu la ye, 
sama ada mereka ni dah berpunya ke belum.jangan main sambar je.. 
(mentang2 la kacak) huhuhu..


12 comments:

sabenazakey said...

nak lelaki kacak..!!!!

iezawanza said...

sy pon nak lelaki y6g kacak. nnt dpt ank tomei..hihi..

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHA!! kacak ke saya??? HAHAHA.. thanks sbb backlink..

KyêrulL said...

dah klik Churp Churp kamu.. klik sy juga yea

Nesa Wazir said...

ada yg playboy.. tp kwn2 nesa rmai juge yg kacak2 ni..( abis la klu dorg bce komen ni :P) tp dorg x playboy :D

sitihanisahali said...

nak jugakkk...heheh

Nour Akmal said...

sabenazakey :

huhu..boleh je..cri cepat ye..=)

Nour Akmal said...

iezawanza :

wahhh..betul jugak tu..br terfikir ni..huhu

Nour Akmal said...

KyêrulL :

ye kot..sbb tu la backlink..huhu
org ckp bukan sy cakap..huhu

Nour Akmal said...

Nesa Wazir :

nak sorang..huhu..=p

Nour Akmal said...

sitihanisahali :

boleh2...! huhu

Life is GreaT said...

tp kn kenapa der certain laki kacak, x berpunya g.. muskyil.. hurmmm...

singgah n follow me at http://niza-alexander.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...