Friday, April 8, 2011

Mereka ni pun nak POPULAR juga ( 2 )

assalamualaikum u ol..


macam biasa entri ni adalah khas untuk segmen saya yang sedang berlangsung..
kul11.59 malam ni tutup dah..
so sapa yang belum join dan berminat nak join, klik sini
so sekarang ni nak promote blogger yang join ni..
so korang boleh la serbu blog mereka ni ye..
tengok2 la blogger mana yang diaorang ni kata popular tu..
ape lagi......jom serbu.....!!!!



  1. http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog_08.html
  2. http://ceritakisahidup.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog.html
  3. http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-yuyu.html
  4. http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html
  5. http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-izyan-masri.html
  6. http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

ada lagi..tapi korang usha2 la blog ni dulu..
nanti bagi link banyak2, tak tertengok pula korang nanti..huhu...
entri terakhir berkenaan segmen ni akan muncul lagi..
so cepat2 join ye..=)

3 comments:

nabihancakap said...

THANK YOU AWAK!!!

Arif Azmi said...

Thanks sebab masukkan my blog dalam segmen ni.. ^^,

Hackers said...

wah...thanks ye..promote la lelebih skit..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...