Tuesday, April 26, 2011

Dah tak aktif berblog...???

assalamualaikum u ol...

selamat petang semua..
dah nak masuk malam pun jap lagi kan..
masa ni la boleh update blog..
otak tak sesuai untuk belajar..
nanti apa pun tak masuk..so boleh la update blog masa ni..

sapa yang dah tak aktif berblog ni..?
KIC ke..???ala...korang jangan la ingat macam tu..
memang la KIC dah jarang update blog dari 2 hari lepas..
korang dah ingat KIC dah tak aktif berblog pula..
aktif lagi la..cuma KIC baru merasakan yang KIC dah dekat dengan waktu exam..
aiii..baru sedar ke?orang lain dah lama sedar..dah lama mengadap buku..
KIC pula sibuk mengadap blog minggu lepas..
ishhh3..apa la nak jadi dengan KIC ni..
3-4 hari sebelum exam baru nak menggelabah..
hari ni dah rasa lain macam ni..mandi tak basah, makan tak kenyang..
tapi korang jangan cakap KIC busuk pula ye..huhu..
ni pun bukan sebab KIC angau..tapi sebab tension masa exam dah dekat..
baru la nak mencari buku dan nota...aduiii...
rindu pada blog..takut blog bersarang..kena la update..
tak tau la ada lagi yang nak baca ke tak kan..
tadi ada yang tegur..kenape KIC tak update blog..
haaa...ni la sebab nya ye..time dah exam ni..blog jadi yang no 2..
sebelum ni KIC tak sedar diri..huhuhu..
orang dah lama study maut..KIC je yang study biasa2 je dari minggu lepas..
tu yang orang tengok KIC update blog je minggu lepas..
sebab tak berapa mengadap buku..huhuhu

semalam atok KIC meninggal dunia..Al-Fatihah..
2 hari KIC ada kat kampung..so memang tak study la..
sebab tunggu atok masa sakit sampai la 
saat2 dia menghembuskan nafasnya yang terakhir..
KIC masih lagi bersedih kehilangan atok tersayang..=(
balik sini baru mengadap buku..
ni la padahnya kalau tak berapa nak prepare..
moral of the story..jangan study last minit ye..nanti kalau ada apa2 emergency susah kan..

apa2 pun esok KIC ada exam tau..good luck untuk KIC..


7 comments:

trigyy said...

good luck exam, tkziah n stdy rjin2.. hihi

Rozuan Ismail said...

Takziah buat KIC.Al-Fatihah buat tok KIC.

p/s jgn study last minute.buruk padahnya

Cik Aish said...

hurm..takziah..
cik aish sejak tadika lagi tak de atok nenek..dua belah lak tu. tak tau apa rasa ada atok nenek..

forever love said...

good luck awk..do da best ok..

al-fatihah utk arwah atok.. semoga ditempat kn dengan golongan org yg beriman

♥ eyka elisha ♥ said...

takziah wt KIC.jgn cdey2 k..yg pegi tetap pergi.pe pun kte doakan yg trbaik utk yg disana =)

miss.Addin said...

good luck :)

Al-Fatihah

tiQz said...

all the best for exam...
tuhan lebih menyayanginya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...