Sunday, April 3, 2011

Blog ni aku rasa patut popular...!!!

assalamualaikum u ol...

selamat hari minggu rakan2 blogger yang lain..
pagi minggu ni ternampak abg ben buat segmen..so nak join la..
mudah dan senang je..
kalau korang pun nak join juga..
klik sini





5 blog yang saya rasa patut popular dan kenapa saya rasa blog tu patut popular:






bagi saya semua blog ni memang saya rasa patut popular la..
ada antaranya dah memang popular kot..huhu..
kalau korang tak caya..baca la entry2 diaorang ni..
saya suka..
kalau korang suka sila la serbu blog diaorang ni..
korang akan tau kenapa saya suka mereka ni..=)

Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?
 
macam2 cara yang kita leh popularkan blog kita ni..
yang penting entry mesti la boleh tarik minat pembaca..
 
 
Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa?
 
agak penting juga la..
kalau tak macam mana la nak tarik minat pembaca kan..
tapi bukan senang popularkan sesuatu blog..
tapi tak mustahil kan..=)

28 comments:

KyêrulL said...

terima kasih :) malunya... terima kasih menghargai blog sy..

putERi-kAtEk said...

hahahahhaa....
ape pulak blog saya.....huhuhuhuhu...
blog sy xde ape pun...huwaaaa.....

Sunah Mohammad said...

erkk..terima kasih...

katek da popular...hahahahaha~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney...^.^

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

Pembawa_Wacana said...

Sumer dah popular nie...:)

Fizalinolie said...

Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

Syafiq Rosli said...

yep..memang bukan senang nk popular kan..hehe..

♥yaya budak suka embun♥ said...

sama jer sume blog tu popular..tp blog yaya tak popular pun... takde pe pun yang..hihihi :DD

trigyy said...

tQ.. hihihi

c-tea said...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

cik fza said...

dr blog abg ben.
mesra blogger penting jugak kn. :)

putrifayad said...

salam kenal..:)
suke la blog wne merah..
hehehe

cik fza said...

dr blog abg ben.
mesra blogger penting jugak kn. :)

trigyy said...

backlink semula kesini

http://trigyy.blogspot.com/2011/04/5-blog-promote-trigyy.html

Nour Akmal said...

KyêrulL :

sme2 kyerull..
suka blog kamu..=)

Nour Akmal said...

putERi-kAtEk :

blog katek bakal meletup2 ni..huhuhu

Nour Akmal said...

Sunah Mohammad :

sunah pun popular juga kan...=)

Nour Akmal said...

☀ Izzaty Hedry☀ :

dh terjah blog kamu..=)

Nour Akmal said...

solo molo :

blog kamu pun bakal popular juga tau..=)

Nour Akmal said...

Pembawa_Wacana :

semua tu tgh nak naik..=)

Nour Akmal said...

Fizalinolie :

terjah blog kamu juga..=)

Nour Akmal said...

Syafiq Rosli :

memang pun..agak susah..tp klu dh popular tu sgt2 berbaloi..=)

Nour Akmal said...

♥yaya budak suka embun♥ :

memang akan popular ni..=)

Nour Akmal said...

trigyy :

u r welcome..=)

Nour Akmal said...

c-tea :

ok dear..dh serbu blog kamu juga..=)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

salam singgah dari blog bro ben. fuyoo blog fofular ni,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...