Wednesday, April 27, 2011

Perempuan serah diri dalam masa 15 minit je..AWAS WANITA..!

assalamualaikum u ol..



entri ni KIC dah nak post awal2 tadi..tapi tak bekesempatan..
prepare untuk exam malam ni..
agak sibuk..dan petang2 macam ni luangkan masa sikit untuk update blog la..

berita ni agak mengejutkan juga la..KIC terbaca di akbar Metro pagi tadi..
mungkin ada juga yang dah tau..
tapi KIC nak share juga dengan korang..
sebab ia melibatkan kaum wanita..
so KIC terpanggil untuk cerita tentang ni..
korang baca la petikan akhbar ni ye..


KUALA TERENGGANU: Caranya mudah. Cuma koyak, campurkan ke dalam minuman dan kacau hingga sebati, namun kesannya amat berbahaya kerana ia dikatakan mampu meningkatkan nafsu seks wanita secara mendadak hingga memudahkan mereka menjadi mangsa rogol.

Bungkusan serbuk perangsang seks yang berharga RM15 hingga RM50 sebungkus itu kini sering digunakan lelaki hidung belang sekitar bandar ini untuk memerangkap wanita yang baru dikenali hingga ke bilik tidur.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, Asisten Komisioner K Manoharan meminta orang ramai terutama wanita lebih berhati-hati untuk mengelakkan mereka menjadi mangsa lelaki yang melakukan jenayah seks menggunakan serbuk perangsang seks terbabit. 

Menurutnya, biarpun belum menerima laporan kes khususnya rogol yang menggunakan bahan perangsang seks terbabit, polis tidak menolak kemungkinan kejadian seperti itu boleh berlaku.


haaa...ni la dia kes yang sedang berlaku di negara kita..
mungkin ada yang dah mengetahuinya..
KIC pun baru juga tau pagi tadi..

bagi KIC benda ni serius..amat merbahaya juga..
so korang berjaga2 la ye..
jangan minum sebarangan dari minuman pemberian orang yang korang tak kenal..
banyak kes ni berlaku dengan orang yang tak dikenali..
baru kenal2 minum2 dan jadi mangsa..
macam2 boleh jadi sekarang..
mengelak itu lebih baik dari mengubati kan..
kalau dah terkena memang menyesal tak sudah..


15 comments:

saya YANA said...

ishhh.. bahaye sungguh.. bawak air dari rumah je la.. huhu...

risa said...

jgn suke2 keluar dengan org yg kite tak kenal..emmm bahaya ada dimana2

fatin farhana said...

ish ..takotnyee ..kena lebih berhati-hati nie .

miSz bubbLe said...

minta share ye KIC ((:

miSz bubbLe said...

minta share ye KIC ((:

Nour Akmal said...

saya YANA :

haaa...bwk air dr rmh mmg selamat..huhu

Nour Akmal said...

risa :

betul tu kan kak..mcm2 skrg ni..

Nour Akmal said...

fatin farhana :

sme2 la kite berhati2 ye...=)

Nour Akmal said...

miSz bubbLe :

blh je dear..tp jgn lupa backlink ke blog ni ye..=)

Mak Su said...

nauzubillah.. :(

cikblurr said...

bahaya tol..macam2 la org sekarang nih.....org makin pandai, dunia makin maju, jenayah makin bertambah...

Rozuan Ismail said...

bala.bala.bala.

minta dijauhkan.Nauzubillah.

TrigYy said...

uih... rsaw plk kt awek kita.. huuhu

Pembawa_Wacana said...

bahaya tu....kene hati-hati yer gadis-gadis...

Anonymous said...

kalau 'dia' ajak belanja minum jawablah "Eh tak apa saya puasa hari nie.Terima Kasih"hehehe...confirm malu c 'dia'...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...