Tuesday, April 19, 2011

Lelaki Idaman Wanita

assalamualaikum u ol...

malam ni buat entri simple je..
sebab sekejap lagi nak study..
so apa2 pun blog kena update tau..=)

sapa pula lelaki idaman wanita ni ye..?
korang rasa2 sapa...?
ok la..malas nak peningkan kepala korang..
jom la cuci mata tengok lelaki idaman malaya...
saja nak cuci mata korang malam2 ni...


Aaron Aziz..
dah kahwin tapi makin lama makin hensom la pula..huhuhu



Asyraf Muslim..
yang ni memang idaman semua wanita..
tapi dah nak jadi tunangan orang la pula..melepas sudah..huhu



Fahrin Ahmad..
bagi saya pelakon ni memang mempunyai ciri2 idaman wanita..
sebab KIC pun minat dia..huhu...



 Farid Kamil..
hensom juga kan..?bujang lagi tu..
sape2 nak cepat la isi borang..huhuhu...=p



Fezrul Khan..
dah lama tak dengar cerita pelakon kacak ni..



Iqram Dinzly..
sapa setuju yang dia ni hensom..?
angkat tangan macam usop wilcha...huhu



Nazim Othman..
hensom la pula pelakon ni...=)
suka3...!!!



Shaheizy Sam..
sejak dia popular ni makin hensom la pula..



Shahir..
artis yang makin meningkat naik ni memang boleh membuatkan 
peminatnya cair dengan ketampanan wajahnya tu...=)


****korang ada nak tambah ke sapa artis pilihan korang yang kacak tu selain dari artis2 kat atas ni..boleh la sharing dengan blogger2 yang lain..=)****


17 comments:

Cik Aish said...

suka nazim othman!!!!!

nida husna said...

asyraf muslim saya suka,,yg lain tidak,,hehhe

cik fza said...

dr semua2 nk FA.
setia kt die lama dh ni.
bluek. *tipudurjanapunya

Nurul Wahidah said...

zahiril adzim xde dlm snarai ke..hehe

syzarosli said...

dear,i cop nazim othman!

Shamsuddin Amin said...

huhu...
ak x tersenarai pon...LoL ^^

zakiah ghani said...

i love nazim othman.. hensem bah..

MiSzy DiaN said...

remy ishak! hehehee

cik najihah said...

mostly yg sy suke jugak tapi paaaling jatuh hati kat ashraf muslim ngee

NUMASARA HANA said...

minat aznil hj nawawi yg muda. ensem...

Rozuan Ismail said...

sape nak wan pulak ni.semua nak artis je..huh

HeziqaMushadadLee said...

HY nak kongker Shaheizy Sam dgn Adi putra dgn Zahiril adzim buleh?hehe

eB ezrin said...

iqram tuh, akak kenal satu family sbb bapak die kwn arwah abah akak... & akak dolo menari ngan bapak dier ;p

^^nu[dd]yra^^ said...

wah...suker sumer boleh....tambah lg 1...remy ishak...;p

Vanilla Choc said...

suke farid kamil,,sahziy sam ngn asyraf muslim~ suke asyraf muslim...nak kte idaman tak sgt kot...mybe dsbbkan skp nye~

♥sophie♥ said...

remy ! aww !

Ainshaharuddin said...

AARON AZIZ !!!! Dulu kini dan selamanyaa, hahahahaha hensemnyaaaaaaaaa!

*excited nih ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...