Monday, April 11, 2011

Segmen...?ape yg best buat segmen ni..???

assalamualaikum u ol...

badan tak berapa nak sihat..
memang tak larat..
esok pula ada presentation..
harap semuanya berjalan lancar..
agak sibuk 2,3 hari ni..
tapi masih tak boleh berpisah dari blog ni..huhu..

segmen tu ape ye?
korang mesti tau kan...?
korang kan selalu join segmen2 abg ben dan juga blogger lain..
tapi kenapa saya pun berminat nak buat segmen ni..
haaa...korang nak tau kena baca sampai habis ni..

rajin2 la join segmen ni..sebab tak rugi pun..
tujuan asal saya buat segmen ni adalah untuk promote blogger2 yang join segmen saya tu..
dari segmen ni la kita dapat promote blogger lain tau..
sape2 yang selalu join segmen dia akan tau la..huhu..
saya pasti akan pasarkan blogger korang tu..
mana tau ada yang sudi singgah dan berminat dengan blog korang..haaa...

sekurang2nya kalau korang join segmen ni..
ada juga idea korang nak update entry kan..
haaa...kan untung tu..
dah la dapat join segmen..dapat pula idea nak update blog..
kiranya 2 in 1 la...huhuhu

segmen ni juga dapat memperkenalkan blog saya kepada 
blogger2 baru yang belum pernah singgah blog saya lagi..
memang terbukti..
ramai yang kenal blog saya ni melalui segmen..
memang berbaloi la..
suka juga join segmen blogger lain..

tapi bukan senang nak reka sesuatu segmen tu..kena bijak la..
biar orang tertarik nak join..mula2 memang susah..saya macam tu juga..
sampai sekarang pun..masih lagi belajar..
apa2 pun yang pernah join segmen saya, terima kasih tau..
kalau ada yang kurang tu minta maaf..
harap saya dapat perbaiki lagi..
esok mungkin nak buat segmen lagi rasanya..
harap ada yang bagi sokongan dan join segmen saya tu nanti..
nak tau segmen apa..? tunggu.....!!!!!


3 comments:

Cik Cempaka said...

bile nak wat segment lagi..nak join gakkk... ^^

eB ezrin said...

jenguk sini ;p

Dda Ly said...

hihi saye pon tingin nak buat segmen..tp blom ade slf confindence lg..aiyoo..hihih

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...