Sunday, April 10, 2011

Keputusan Mentor 5 - Kumpulan 2...


assalamualaikum u ol...

 baru lepas menonton Mentor 5 ..
sangat teruja dan gembira juga la..
nak tau tak sebabnya..?
kalau nak tau kena baca sampai abis tau..huhuhu...=p

kumpulan 2 ni memang hebat2 tau..
itu tak dinafikan la..sebab mentor hebat, protoge pun hebat juga..
keputusan untuk kumpulan 2 malam ni memang di jangka lah..
sebab protege pilihan saya menang lagi minggu ni..=)

persembahan pembukaan oleh Salma..
macam yang korang tau..memang hebat la salma ni..
minggu ni dia bawakan lagu genre ala2 rock gitu..
memang best..
Salma telah mendapat markah penuh dari juri awam sebanyak 20/20..
dan keseluruhan markah Salma adalah 77 markah..

persembahan Ika pun ok juga..
bak kata Dato' Ramli MS memang ada peningkatan..
juri awam memberikan markah 16/20 kepada Ika..
dan markah keseluruhan Ika adalah 56 markah..
 
persembahan Aiman biasa2 sahaja bagi saya..
Dato' Ramli MS juga memberi komen yang 
persembahan Aiman tak ada peningkatan dari minggu lepas..
lagi2 pada vokal dia..
so juri awam memberikan markah 16/20 juga kepada Aiman..
markah keseluruhan Aiman pula adalah 43 markah..

so dah tentu la Salma menang minggu ni..huhuhu..
saya suka sangat...!!!!
lena la tidur malam ni...=)

markah keseluruhan dari minggu lepas dan minggu ni..
salma 157, Ika 111, dan Aiman 91...
jauh juga la perbezaan..so tetap sokong Salma..

5 comments:

forever love said...

memang best pun salma..suara die mantop..

Jasmin Ibrahim said...

suka jgk dia mng....btw,cpt nya post..hehe

littleMissAddin said...

okayy jealous boleh tengok tv :)

kAmi dAn mEreKa!! said...

mesti salma boleh menang tahun ni kan?
suka nye kat dia~~ =)

nadira shahid said...

ramai ckp tentang salma, tapi smpai sekarang tak dapt tgk die , tak dpt dgr die nyanyi.. kt clg tak de tv T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...