Saturday, April 16, 2011

" JOM JOIN BLOGLIST PENULIS SENJA "

assalamualaikum u ol..

tadi join segmen..ni join bloglist pula..
dua2 benda ni tak rugi pun join..
banyak kelebihannya..
sebab tu la saya ada juga buat segmen..
so kali ni nak join bloglist Penulis Senja..
kalau korang nak jon juga..klik la sini


so nak la omen2 tentang blog PS ni..
blog ni memang dah agak femes dah..
kalau tak..tak kan la follower dah ribu riban kan..
bagi saya blog PS ni simple je..tapi ada isi..
tak rugi pun kalau blogwalking kat blog ni..
ringan je..cepat je loading..
penggunaan ayat pun mudah difahami..
blog yang rileks je..
header dan background yang simple..tapi menarik..sedap mata memandang..
huhuhu..itu je la komen dari KIC..
sekian,terima kasih..=)


1 comment:

eB ezrin said...

biler la eB nk join yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...