Monday, April 18, 2011

Cerita disebalik MENTOR 5 malam tadi..

assalamualaikum u ol...

selamat petang semua..korang dah lunch belum..?
KIC baru lepas makan ni..lauk keli..huhu..
malam tadi sapa tengok mentor..?
KIC tengok mentor malam tadi..
sangat suka sebab Ratnah juara untuk minggu ni..
agak gembira juga la..
sebab dia berusaha dan dia layak dapat semua tu..
ok2..saya bukan nak cerita tentang persembahan protege..
tapi tentang seorang Mentor ni..

kalau korang perasan, tiap2 episod Mentor ni kelihatan vogue..
kalau berpakaian tu memang lip lap la..
haaa..korang mesti tau kan sapa..mesti dah dapat agak..
tapi malam tadi KIC tak berapa berkenan dengan pakaian Mentor ni..
tapi mungkin bagi KIC je..tapi pada korang mungkin ok kot..
sebab pandangan masing2 berlainan kan..
saja nak share dengan korang..
apa2 pun korang tengok la gambar ni dulu ye..






korang nilai kan la sendiri ye..
malas nak komen panjang lebar...=p

17 comments:

Myung Dae said...

Memang daripada awal tak berminat dengan pakaian die. Menjolok mata.dah lah sanggul tu tinggi maam unta. Memang betol kalah unta. HAHAHA

GEMPAR !!!
http://myungdae92.blogspot.com/2011/04/gempar-blog-akan-dipadam-selepas-25-jun.html

shafiq said...

Bahaya Nie..nnti jdi kontroversi..

sarah mohamad said...

memang ada perasan yang sanggul sharifah aini ni terlebih lebih tinggi pulak. pastu perasan dengan spek afdlin shauki. hikhiks

aku said...

no komen..haha

Nabila Huda said...

hmm.. agak tinggi sanggul dia..

jom join my bloglist

http://lalabiela.blogspot.com/2011/04/bloglist-biela.html

Love hurt aeNnn said...

tak baek kan kite buat sanggul macam tue.. kejap nak cari hadis.. :)

Love hurt aeNnn said...

dear, dis link. ;))


http://aenhidayah.blogspot.com/2010/10/penting-fesyen-tudung-bersanggul.html

cik fza said...

:l
tak berapa suka sgt.

Anep said...

sanggul tinggi. baju cerah n nipis. tmbh pulak badan die mcm tu. adehh, sangat2 menjolok mata. :|

aNNa maRdHiaH said...

aduh susah nak ckp .. huhu ..

tiQz said...

fuyooh.. tinggi tuh... hahahaha!! kalah protege...

ucopp said...

tetttttt

Wani said...

pakai tudung tapi still macam tu jugak . aishhh , tak reti la awok nak cakap ! ahaha

Ana Montana said...

ratnah menang ye??
baguslah tu..
;)

The Lady & Mr Vampire said...

it's all fesyen.. uuu..x ley belah :P

fatin farhana said...

yeah ! sangat2 perasan pasal bonggol unta dia. sangat tak enak dipandang,buat orang sakit hati je tengok die .da macam kepala alien pon ada.haha!

Rozuan Ismail said...

betul2sanggul dia terlampau tinggi..potong la rmbut tu sikit.kan dh bertudung,bukannya nak tunjuk kt org dh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...