Tuesday, April 19, 2011

Betul ke lelaki tak berapa suka perempuan macam ni..???

assalamualaikum u ol..


wahhh...pagi2 lagi dah ngadap laptop ye..
takpe2, lepas ni ngadap buku pula ye..sampai la juling anak mata ni..huhuhu..
entri pagi ni tak ada la fakta sangat..cuma pandangan KIC sendiri dan juga dari bahan bacaan..
so saja la nak share dengan korang..

betul ke lelaki tak suka perempuan yang mekap tebal2..
ada tu sampai berinci2 pula tu..
tapi, kan cantik kalau make up ni..tak kan la lelaki tak suka kot..?
ada yang cakap lelaki ni lebih suka yang natural..tak payah tepek bedak dan mekap tebal2..
sampai muka sebenar pun dah jadi lain..semua nak tepek kat muka..
yang ni bukan KIC cakap..tapi orang yang cakap..huhu..

lagi satu betul ke lelaki ni suka perempuan yang berisi dari yang berbadan terlalu langsing..
pelik juga ni..yang perempuan sibuk nak kuruskan badan sampai 
berdiet tahap merbahaya..tiba2 lelaki ni suka perempuan badan yang berisi sikit..
ala......tak jadi la nak diet macam ni..huhu..
yang penting sedap mata memandang kan..

mungkin ni cuma pandangan je..mungkin juga ada betulnya kan..
apa2 pun terpulang pada individu tu sendiri..
lain orang lain citarasa nya..

25 comments:

man yusoef said...

saya pon tak suka girl yg make up tebal sgt...just biasa2 sudah...huhu..natural beauty lagi bagus...hehe

Ana Montana said...

a'ah..
betol la tu..
mostly lelaki kalau yang cantik and langsing nie just untuk di buat awek..
bini lain perkiraan pulak..
huhuhuhuuhh..

nie pendapat saya la..

zaim mahfuz said...

saya tak suka perempuan yang make up sebab dye tak yakin dengan kecantikkan nye

shedameor said...

man yusoef : saya , tak mekap tebal2. hehe

Anep said...

btol2. memg laki2 x suke prempuan yg mekap tebal2. sy sokong. hehe

Jasmin Ibrahim said...

betoi2...bab mekap tu,kwn sy kata,xpyh la mekap2....kalau artis xpa gak....wakaakakakakaka

BHAIHAQI COOL said...

kalau x mekap lagi lagi. teserlah keayuan. :)

MiSzy DiaN said...

betul..
ada kwn lelaki dian yg ckp mcm tu..
kdg2 dorg suka ppuan yg bermake up kdg2 nda.. n kdg2 dorg suka ppuan yg berisi, kdg2 nda.. hehhee

acik said...

haaa i dont agree.. WHY? coz i dont know hahaha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

natural lbey cantek...:)..

klu kurus ,ada pnykit pun xbest.. sbb 2 laki mau y berisi ..

wah.. pndai2 ja kn zaty ney..;p

Rozuan Ismail said...

lelaki lebih suka perempuan make up natural..atau simple la,bukan tebal.beluieve me..sebab itu rupa sebenar anda,bukan tiruan

Ai Ni.. said...

betol kot..tp ianya subjektif..maybe dorang tak suke awek dorang makeup tebal2,tp dorang suke tgk org pompuan yg makeup2..ye x??huhu..
bab berisi pon sm..huhu..
pandangan tak betol sgt ni,mklmla kita pompuan..huhu

Myung Dae said...

HAHA. Myung memang tak suke perempuan yang pakai make up tebal2. Kalau nak make up pon biase2 jee (^_^)

Halimatun Sa'adiah said...

tp kalo x make up mnyerlahkn jerawat yg besar cmne??
mu tekejot org tgk...

gadis bunga said...

buat ape make up tebal2 . tak asli ouh . natural baru best .

after all , hati tu yang paling penting bukan luaran jeh .

Sunah Mohammad said...

ermmmmmm.....saya bukan lelaki, jadi tak dapat nak bagi pandangan..hahahaha~

mujahid said...

as salam..
huhu.. cantik dalam,maka akan cantik luar ~
kalau cantik luar tapi jelek dalam.. x guna jugak... hehehe

http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/wanita-selalu-akan-kata-andai-nya.html

cik najihah said...

lain org lain taste die..
ade tu kite yg tengok perempuan yg make up tebal2 pun geli kan. over sangat..huhu..
btw kalau KIC minat nak beli shawl @ inner let me know ya :)

Cik Aish said...

lelaki sebenarnya suka perempuan yang bermekup nipis..bukan tka mekup lgsung..muka kt bukan mcm muka baby yg suci bersih tu, klu tk mekup langsung, dgn eye bag lagi, ngeri lak nnt..so dorang maksudkan, meup tpi biar nipis..ttp cela2 yg ada..:) jgn tbal sgt tu yg jadi buruk tu

ana sheeyqah arsya said...

hmm. x dapat nak dipastikan pulak. kehkehkeh.

adyna said...

tak sume org sama..tapi nak tau cantik tak kalu tak bermekap pun bgn tdo itu lah realiti nyer ;)

Anonymous said...

wanita yg x ske mekap2 sgt n yg berisi sikit,sng nk jge...

sItI hAniSaH said...

hurm depend laki tu jgak la.. da guy yg x kisah gurlz tu cmner sbb dyeorg dah jatuh cinta.. da guy x kisah ngn fizikal dan da jgak yg kisah ..

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

saya suka wanita yg tak suka mekap tebal2...nampak neutrl mcm buah hati saya...

miss.Addin said...

maybe :) tapi lain orang lain citarasa kan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...