Friday, April 22, 2011

Artis ni ada blog juga..

assalamualaikum u ol...

selamat pagi korang semua...
dah gosok gigi belum..
jangan terus mengadap blog je ye..
pergi la gosok2 gigi dulu..
huhuhu...

pagi ni saja la mencari cerita2 yang best untuk tatapan korang..
tu pun kalau korang sudi nak baca la ye..=)
pagi ni dapat tau seorang artis ni ada blog..
wahhh...popular tu blog dia..
nak tau sapa...???
malas nak suruh korang main teka teki..


sapa tak kenall pelakon ni kan..korang pun mesti minat dia kan...???

ramai artis yang menulis blog..tapi tak ada sapa yang boleh atasi blog Amitabh Bachchan ni..
sekarang ni dah sambut ulanh tahun ke3 dan setiap hari pelakon ni biasanya
akan menulis 1000 perkataan sehari...banyak tu...


petikan dari akhbar metro...

Dia menyambut ulang tahun itu dengan menulis panjang lebar mengenai keluarga, kepercayaan spiritual dan mengemaskinikan keadaan kesihatannya, rancangan melancong serta corak tidurnya.

Setiap mesej Amitabh menarik pembaca yang ramai serta ratusan ulasan daripada rakyat India yang menganggapnmya sebagai tokoh bapa kebangsaan. “Terima kasih kerana kehadiran anda,” kata Amitabh kepada peminat yang mengucapkan tahniah kepadanya sempena detik bersejarah itu dalam laman blognya.


rajin pelakon ni buat blog ye..
 dah la popular..makin popular la bila ada blog..
makin dekat dengan peminat..=)

 

5 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!! amitabh bachan tuh,teringat die berlakon filem mohabbatein

eB ezrin said...

ye ker?... nk jenguk segan ;p

missKinahwimpy said...

rehat sebntar kat sini dengan roti gardenia..fuyoo..rajin plak amitach update blog ek..hehehe

cik fza said...

dekat dgn peminat,

cik anum said...

ouhh amitabh bachan ada blog maa ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...