Wednesday, April 27, 2011

Elly Mazlein pilih duda..Bertunang bulan 5 ni..

assalamualaikum u ol...




selamat pagi semua..pagi ni KIC berkesempatan mengupdate blog..
tapi tak boleh lama2 la..buku sedang memanggil2 tu..huhu..
apa2 pun tahniah untuk pelakon dan juga penyanyi Elly Mazlein..
korang kenal kan Elly Mazlein ni..
ala.. yang berlakon cerita drama Na-O-Mei, filem Tangkai Jering dan Janji Diana
dia akan melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihannya..
iaitu pengarah filem dan drama, Azmi Mohd Hata, 36 tahun...
muka pun tak agak famous..
bakal tunang dia ni duda anak dua..
yang penting bukan suami orang..huhu
sebab sebelum ni Elly kan selalu kena gosip bercinta dengan suami orang la
jadi isteri nombor dua la..dan macam2 lagi la..
so sekarang ni dah terjawab la ye siapa bakal suami Elly Mazlein ni nanti..
Majlis pertunangan akan diadakan 29 Mei depan di Kelab Ekuestrian Bukit Kiara..
tahniah Elly Mazlein..


ni la dia bakal tunang Elly..
pengarah filem Duhai si pari-pari..
dan sekarang giat mengarah drama..


5 comments:

Ecul said...

tidakkkk!!!!!

risa said...

akak suke dak elly ni..lemah lembut je

CT NoArIzAh ArIs said...

Salam kenal.. sy jgk suka elly klau brlakon suaranya cool je..cammana agaknya klau blakon jadi ibu tiri yg grg yaa ??

KuNanGKuNanG said...

tp btl ke bakal tunang dia ni bercerai pas couple ngan elly...?kalau btl cian x wife dia. tapi kalu mmg dah duda ok la kan.

Rozuan Ismail said...

elly ni minat taste gelap ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...