Sunday, April 3, 2011

Mungkin ini lah pemenangnya..

assalamualaikum u ol...

selamat petang kawan2..
kat luar hujan pula..macam best je kalau dapat tidur time2 macam ni..
mesti nyenyak di buai mimpi..huhu..

korang excited tak nak tengok Anugerah Bintang Popular..
tak sabar2 nak tunggu Anugerah Bintang Popular malam ni..
tak dapat tengok kat Arena of Star Genting Highland kat bilik pun jadi la..
dengan Tv 14 inci dan juga aerial manual ni..
jadi la kan..yang penting dapat tengok..

so nak beritahu la ramalan saya untuk malam ni..
so korang tengok la sama tak dengan pilihan korang tu..
ni pun cuma ramalan saya je..
jom kita tengok sapa yang kena..=) huhuhu


1. PENYANYI LELAKI POPULAR

    Black

2. PENYANYI WANITA POPULAR

    Yuna

3. ARTIS DUO/ BERKUMPULAN POPULAR
    
    Ana Raffali/ Sohaimi Mior Hassan/ Altimet

4. PENYANYI NASYID POPULAR

    Rabbani

5. PELAKON TV LELAKI POPULAR

    Shaheizy Sam

6. PELAKON TV WANITA POPULAR

    Tiz Zaqyah

7. ARTIS BARU LELAKI POPULAR

    Shahz Jaszle

8. ARTIS BARU WANITA POPULAR

    Ana Raffali

9. ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

    Zizan

10. ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR

      Sharifah Shahirah

11. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

      Shaheizy Sam

12. PELAKON FILEM WANITA POPULAR

      Lisa Surihani

13. PENGACARA TV LELAKI POPULAR

      Aznil Nawawi

14. PENGACARA TV WANITA POPULAR

      Fara Fauzana

15. PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

      Faizal Ismail

16. PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

      Fara Fauzana


12 comments:

ibu qaleesya said...

wah bgus ramalan tu..

tunggu jelah malam ni

Novelgurl said...

Waalaikumussalam

jozan ! hehe tetibe

zakiah ghani said...

same prediction like me tapi sy taknak ana raffali menang utk duo tu.. nak 6ixth sense.. huhu..

Fyqa said...

support yuna ! hehehe

Fizalinolie said...

Hehehe. Mestilah excited. Kecik tak kecik tv yang penting tengok. Hehehe. Wah! Nour Akmal.. Siap ada ramalan lagi tu =)

Nour Akmal said...

ibu qaleesya :

sje buat ramalan ni..
mne la tau ade yg kena..=) huhu

Nour Akmal said...

Novelgurl:

jozan..? huhuhu..=)

Nour Akmal said...

zakiah ghani :

wah..peminat 6ixth sense rupanya dia ni ye..huhu

Nour Akmal said...

Fyqa :

sme la kita ye..=)

Nour Akmal said...

Fizalinolie :

sje buat ramalan ni..mne tau pilihan ni ade yg menang kan..tak sia2 pilih..huhu

MiSzy DiaN said...

ehh malam ni plak kan..
alaaa tp tak dpt nk tgk sb pegi shopping..hihi
kena tggu dr blogger lain update entry pasal nie.. :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah rajin meramal.. kita jgn kan nak meramal calon2nya pun tak hafal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...