Friday, April 8, 2011

SEGMEN : Blog saya nak popular macam blog ......................

assalamualaikum u ol....
TUTUP DAH.....!


STICKY POST
nak baca entry baru, scroll ke bawah


tiba2 mood berbunga2 nak buat segmen..
harap2 ada la yang nak join lagi..
b4 ni ada juga buat segmen..memang dapat sambutan juga la..
kali ni nak buat segmen yang menarik juga la saya rasa..huhu
mudah dan senang je..=)




  1. sila letak header saya ni..
  2. tajuk:  BLOG SAYA NAK POPULAR MACAM BLOG ................... ( sila isi tempat kosong ni dengan blog pilihan korang )
  3. jawab soalan2 yang sangat mudah ni..
          a) bilangan follower korang sekarang?
          b) kenapa korang pilih blog tu? apa yang best tentang blog dia? dia dah follow blog korang?
          c) bagi korang mana yang penting, follower atau pembaca setia?
          d) apa yang best tentang blog korang? time ni la nak promote..huhuhu
          e) impian korang dalam dunia blog ni?


ok, tu je..senang kan..?
tiap hari saya akan buat entry pasal segmen ni..
kiranya promote blog korang la pada blogger2 lain..
suka tak?huhuhu

kalau dah siap sila la pastekan URL korang kat sini ye..
tarikh tutup segmen ni 8/4/2011 jam 11.59PM

35 comments:

Izamir Ridzwan said...

nice segment

Cikya said...

kalau blog yang kita pilih tu tak popular sangat macam mana..
hee~

Nour Akmal said...

cikya:

tak kisah cikya klu blog pilihan cikya tu tak bape popular pn..yang pntg cikya suka dengan blog tu..

Nour Akmal said...

Izamir Ridzwan :

huhu..jom la join...=)

::نور فيلزاتي:: said...

saya join tau !

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

Ana Montana said...

psssttt..
saya join..
:)

http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

Nurul Alyaa said...

nak join jgak. jap nak buat entry.. =)

Cik Azizah said...

jijah menjoinkan diri yer...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-abg.html

Nurul Alyaa said...

dah joinnnn...

http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-yuyu.html

fyna said...

suke segmen macam nih...
da siap keje sekolah.



http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

zera said...

zera pn dh join.. =D

http://starriehezz.blogspot.com/2011/04/kechik-itu-comel-aku-x-kecik-dan-aku.html

day_feda said...

sy join wat julung kalinyer..hehe..^_^

http://dayfeda.blogspot.com/2011/04/segmenblog-saya-nak-popular-macam-blog.html

ana sheeyqah arsya said...

sukeeeee~ tapi kalo blog tu lebih dr 1 cne? letak jugak ke?

Nour Akmal said...

ana sheeyqah arsya :

klu blh 1 je la ek dear...=)

ana sheeyqah arsya said...

oke tanx. ;)

Ihsan Arifin said...

nak join :)

solo molo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html


p/s : sy ada wat segmen tp untuk besok... harap bole join...

anny said...

awak anny join segment ni..
tekan sini k.. :)

http://ceritakisahidup.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

nadiemsharmz said...

JOIN!!!!

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-yuyu.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

leh join g x...hehe...
neway, nice segmen

nabihancakap said...

Aan Join!!!

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

ten Q akmal

Arif Azmi said...

Nak join.. ^^,..

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-izyan-masri.html

Hackers said...

hackers join buat kali pertama..tanda sokongan anda...

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-saya-nak-popular-macam-blog.html

Syera mahu cerita said...

nak join
http://syaheerayusof.blogspot.com

emma said...

join... n_n

http://pageibushifaa.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-fatin.html

lah said...

join jgk

http://saya-lah.blogspot.com/2011/04/first-time-join-buat-segmen.html

darxniq said...

nak join gak la..hahahhaa

Nour Akmal said...

darxniq :

jom la join...=) sy mesti suka..=)

mahfuzahzubir said...

http://sikatkusut.blogspot.com/2011/04/saya-join-jugak.html

sy join jugak boleh kan. masih smpat.

mahfuzahzubir said...

http://sikatkusut.blogspot.com/2011/04/saya-join-jugak.html


saya join juga. sempat lagi kan.

nabihancakap said...

Yeah.. ten Q.. Akmal.. keep in touch tau..

cika said...

cika nak join!!!sempat lagi kan??

http://syafiqashafie.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-fatin.html

cika said...

cika join segmen cik nour akmal

http://syafiqashafie.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-fatin.html

ana sheeyqah arsya said...

http://noursh81223.blogspot.com/2011/04/blog-saya-nak-popular-macam-blog-yuyu.html

sempat x lagi? hehe.

Izyan Masri said...

BEST JUGAK SEGMEN NI XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...