Tuesday, April 5, 2011

TERIMA KASIH..sangat2 terharu,rasa macam nak nangis je ni..

assalamulaikum u ol...

tanda terima kasih ni saya tujukan kepada 
semua follower saya yang tak jemu2 mengikuti blog saya ni..
tak lupa juga kepada pembaca2 setia @ pembaca senyap blog saya..=)
sekarang ni dah capai 800 follower
walaupun blog saya ni tak la sehebat mana..
tapi masih ada yang sudi follow dan jenguk tipa2 hari..
harap yang follow blog ni akan sentiasa sokong saya dari
setiap penjuru..

saya masih lagi belajar dalam dunia blog ni..
masih perlu belajar untuk menghasilkan produk (entri) yang berkualiti..
tapi masih ada yang tak jemu2 usha2 blog saya ni..
tak dapat saya membalasnya dengan wang ringgit..
tapi saya tetap akan sokong blogger2 lain macam saya ni..
bukan senang kita nak capai yang terbaik..
apatah lagi nak jadi popular..sangat jauh lagi..tak terlintas pun..
saya masih mentah..banyak yang perlu dilakukan untuk lebih berjaya lagi..
apa2 pun terima kasih kepada yang sudi baca setiap entri saya 
hingga ayat yang terakhir..

tapi saya sentiasa berpegang pada ayat ni..
"Jangan kita cari populariti, tapi biar populariti yang cari kita..." =)



21 comments:

Dim Benihana said...

ayat akhir tu bestla, macam gaya artis gitu...

mizzkechique said...

dh ramai peminat...hehe

Wani said...

wani selalu singgah sini ^^ entry kat sini best2 :))

MiSzy DiaN said...

slalu singgh kt cni gak.. hehe.. teruskan aktiviti berblog :)

Nour Akmal said...

Dim Benihana :

suka ayat tu..huhu..tu yg nak berpegang pd prinsip tu..=)

Nour Akmal said...

mizzkechique :

biasa je la..huhu..
mne ade peminat ni..=)

Nour Akmal said...

Wani :

thanks wani..sy hargai sgt2..=)

Nour Akmal said...

MiSzy DiaN :

thanks tau..kite sme2 sokong..=)

erin87 said...

hahaha..terharunye aku dgrr!!!!!dkt followers yg ke 887 bg tau aku..aku nk jd folloers yg ke 888..ok!!!ayat last 2 ayat artis(fara fauzana).cri ayat len la..:)

cik najihah said...

waa da makin pemes skang ni hehe nyway tahniah :)

memel said...

wah.! tahniah, teruskan berblogging. :)

Dayana AZ said...

dayana nk selit sini ea kak :D hik3,

aah dayana pasan pasal header tu, bila ada pic sendiri lagi menarik kan? heheh :P tp dayana still suke misteri dgn letak pic badan jek and handbag je hehehe :D!

putERi-kAtEk said...

gudluck dear!!!

puanbee said...

tahniah , dan terima kasih kembali hargai follower..eh bee baru je follow hiksss

Nour Akmal said...

erin87 :

tak kisah la wei..yg pntg ayat tu best n aku leh gunakan dlm blog aku ni..=)

Nour Akmal said...

cik najihah :

mne ade femes ni..huhuhu..
biase2 je la..=)

Nour Akmal said...

memel :

thanks tau..=)

Nour Akmal said...

Dayana AZ :

dlu mmg akak pn misteri..tp skrg ni sje je la bt mcm tu..huhu..=p

Nour Akmal said...

putERi-kAtEk:

thanks katek..=)

Nour Akmal said...

puanbee :

thanks sudi follow...=p

Rozuan Ismail said...

teruskan usaha ok!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...