Wednesday, April 13, 2011

Mereka disebalik dunia blog (2)

assalamualaikum u ol..

gembira nya la...ramai juga yang join segmen saya ni..
terima kasih pada yang support segmen saya ni..
saya cuma nak tambah kenalan dan juga nak promote blog blogger2 lain..
sebab sekarang ni dah ramai yang libatkan diri dalam dunia blog ni..
tiap hari muncul blogger yang baru..
tak salah kita kenalkan blogger lain kan..
sama2 kita support menyapot..huhu.. rosak bahasa saya ni..huhuhu

saya nak kenalkan blogger yang join segmen saya ni..
sebelum ni dah list kan blogger yang ada join..
nak baca kisah mereka???..klik sini
korang rajin2 la serbu blog diaorang ni ye..
huhuhu...=)


  1. http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  2. http://zernsyazana.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  3. http://ceritakisahidup.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  4. http://ezadatul.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  5. http://cetitasaia.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  6. http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  7. http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  8. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html
  9. http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-di-sebalik-dunia-blog.html
  10. http://farhanamardhiah.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-disebalik-dunia-blog.html

ada lagi yang join..saya akan selalu update..
tapi korang baca la yang ni dulu ye..=)
serbu sorang2 tau..sebab diaorang ni best...
sapa yang nak join..klik sini


6 comments:

osHin said...

no 8...ngee..suke2...thanks :)

aNNa maRdHiaH said...

no.10.. thx ye kak ..

Eza Ridzwan said...

im listed!#4...TQ laling...mmuahhsss ♥♥

^^nu[dd]yra^^ said...

baru jer join td =)

Mak Su said...

salam singgah

syuwai said...

sya kat no.6 hehe.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...