Thursday, April 21, 2011

Aktiviti membela 'lemak' di pagi hari....

assalamualaikum u ol...

korang sarapan apa pagi ni..
dah nak masuk time lunch ni..ke korang terus lunch sekali nanti..
apa2 pun KIC makan besar untuk sarapan pagi tadi..
nak tau KIC makan apa...?
memang puas hati...
sangat2 puas hati..perut pun menari2 gembira sebab dapat sedut lemak kot..huhuhu..

best sebab pagi tadi dapat sarapan McD..huhu..
rajin tu bangun pagi berjalan kaki ke McD Sri Serdang..
semata2 nak sarapan kat McD..
dekat juga la dengan UPM..



ni la set yang K.A.M.I makan untuk sarapan pagi tadi..
untuk 3 orang..berharga RM24.90

jom la layan gambar2 K.A.M.I
tu pun kalau korang nak tengok la...=) huhuhu


Una dengan mukanya yang tak sabar nak belasah McD...=)


KIC yang menunggu masa nak membaham apa yang ada kat depan mata..huhu..


KIC nak bergambar sebelum makan...sabar ye...


Hotcake yang menyelerakan...=)


makan dulu ye...=)


Una yang kekenyangan..=)
comel je muka orang dah kenyang ni..


8 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!!sedapnya.org kata breakfast dia best!

mar yanie said...

i memang salu bwat combo bekpes+lunch..:D

Farah Shamsudin said...

waahhh.. memang best breakfast mcd.. dah lama tak ke sana untuk breakfast..

sayanakhiburan said...

amboih... hebat2... pagi-pagi dah makan mcD... kita ni pagi2 makan biskut kering ja tau... huhuhu

tiQz said...

lama xmkn mekdi

kAmi dAn mEreKa said...

hari tu ktorang makan set ni tok 5 orang, kenyang sgt wo, hehe =)

Cik Elyn said...

apesal ko da nampak kurus nie??? konpius haku. hihihi (jelesh!)

TaufiqHafiidh said...

fuhhhh sedap ke brekfast mcD tu....klu sedap bleh try...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...