Tuesday, April 12, 2011

TUTORIAL : Buang word verification pada komen..

assalamualaikum u ol...

hari ni badan masih lagi tak ok..tak larat pun..
kelas pun tak dapat pergi tadi..
so rehat je la kat bilik ni..
apa2 pun nak share dengan korang tentang word verification ni..

Yang ni ramai juga blogger yang masih lagi tak tahu..
bagi saya la, tak payah la word verification ni, susah je nanti blogger nak komen2..
nanti langsung dia malas nak komen..dah la word verification tu berbelit2..huh..
kalau tak caya try la tgk..



ada tu panjang dan kadang2 tak bape nak paham..
susah gak la..ambil masa..

so kalau ada yang masih buat word verification ni..
korang remove la..senang blogger lain nak komen nanti..=)
senang je nak buat..


Dashboard --> setting --> comment --> Show word verification for comments --> No
 

 
selamat mencuba....=)

6 comments:

forever love said...

tak suke ada benda tue.. nyemak je

si gadis ungu said...

benda alah tu boleh wt ilang mud nk komen je..hee

annenyss said...

bagus.hehe

ea anne da lama tak datang sini.segalanya dah berubah.cantik :)

Rozuan Ismail said...

betul2 setuju sgt

Farah Shamsudin said...

memang tak suke ada word tu.. melambatkan keadaan.

akutetapaku.com said...

setuju dgn tutorial ni....

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...