Wednesday, April 6, 2011

Penangan Usop Wilcha @ ShyEight....

assalamualaikum u ol...




sapa dia..?korang mesti kenal kan sapa gerangan lelaki ini..
tengok lengguk tangan pun korang dah tau..
dia dah makin famous sekarang ni..
serius tau..saya post pasal Usop ni traffiq blog saya makin mencacak2..
klik sini kalau nak baca entry saya yang hangit hangat tu..huhuhu..=)
tapi tak la sesesak blogger otai tau..huhu..
bagi saya ok la tu kalau ramai yang datang jenguk blog saya ni..
saya hargai sangat2..korang memang the best la..=)

disebabkan cerita pasal Ucop Wilcha ni la ramai yang datang serbu blog saya..
wahhh...dahsyat kan penangan Usop ni..
tetiba ramai peminat..
bermulannya penglibatan Usop ni dalam bidang lakonan arahan Mamat Khalid..
terus popular..dengan gaya tangan ala2 penari kebudayaan tu..huhu..
kawan2 saya semua dah terikut dengan rentak tangan Usop tu..huhu..
memang bagi impak yang besar la..blog saya pun terima kejutan tu juga..
terasa impak Usop di sini..


ramai gila yang jengok blog saya ni tadi..
post pasal Usop Wilcha tu pun dah dekat 200 orang klik..=)


3 comments:

MiSzy DiaN said...

wow!!
ramainya yg dtg on9.. hehehe..
glmor dia terus kan.. :)

Rozuan Ismail said...

memang gelombang baru la usop ni

Miss Secreto De Amor said...

wa . .ske sgt USOP WILCHA . . . .hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...